Mida
image image image image
Salutació de l'alcalde

Em plau saludar-vos des del web d’EMFO on treballem dia rere dia per al foment de l’ocupació a Mollet i al Baix Vallès. Amb aquest portal volem ser més a prop vostre, tot facilitant informació actualitzada sobre allò que fem i, alhora, agilitant els tràmits perquè tothom es pugui beneficiar de les accions que promovem.


En aquest sentit, us animem a visitar els diversos apartats del web per conèixer tots els serveis i recursos dels quals disposeu a EMFO!
 
Josep Monràs i Galindo
Alcalde de Mollet del Vallès
EMFO

L'EMPRESA MUNICIPAL PER A LA FORMACIÓ OCUPACIONAL I L'OCUPACIÓ SL treballa per reduir l’atur a Mollet del Vallès i a les poblacions de Baix Vallès, des de l’any 1989.

EMFO ofereix assessorament a la ciutadania per a l’acompliment d’itineraris de formació, orientació i inserció laboral, així com proporciona eines i suport en el procés de creació, cessió i d'alta d’empreses.

Cursos formació

A EMFO tenim clar que per tirar endavant i evolucionar amb el nostre entorn ens hem de continuar formant, i això val per a totes les persones que vulguin millorar la seva formació, tant aturades com en actiu.

A EMFO t’oferim cursos de formació ocupacional per aprendre i desenvolupar nous coneixements en noves activitats, fins a tallers i cursos pràctics en informàtica i funcionament de l’ordinador o com preparar una entrevista de feina.

· Formació específica
· Formació en noves tecnologies
· Formació i pràctiques en empresa
· Tècniques de recerca de feina
· Etc. 

Atenció i recursos

El nostre objectiu és proporcionar tots els recursos que són al nostre abast per a ajudar a la ciutadania en la seva formació i recerca de feina.  Assessorem i orientem a les persones per tal de guiar-les en el procés de la inserció laboral amb tutories, assessorament individualitzat, anàlisi de les seves habilitats i necessitats, estudi del mercat laboral, etc.

· Assessorament individualitzat
· Orientació laboral
· Borsa de treball
· Recursos: ordinadors amb connexió a Internet, fax, telèfon, impressora, escàner...

Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l'Ocupació, SL

Posa't les piles: formació per aturats majors de 30 anys
Aquesta setmana ens han acompanyat a Ràdio Mollet en Lhoussine El Alami i en Juan Carlos Ortega, ambdós participants del programa 30 Plus que han finalitzat la formació d'auxiliar de magatzem.

Posa't les piles: Programa Treball als barris a Mollet
Aquesta setmana han col·laborat en el programa "Posa't les piles" de Ràdio Mollet tres participants del curs d'auxiliar de magatzem del programa Treball als barris de Mollet del Vallès.

Posa't les piles: Pràctiques reals del programa Joves per l'Ocupació
Aquesta setmana hem parlat de la formació adreçada als joves, en concret del programa Joves per l'Ocupació. En aquest programa es forma els joves en itineraris professionalitzadors per entrar al mercat laboral i s'inscriuen a l'Institut Obert de Catalunya per treure's la ESO. Per parlar-ne hem contactat amb Eric Serna i Alex Toro, dels itineraris de cuina i d'estètica respectivament.

Emprenedor de la setmana: Fermín Cabral
L’emprenedor Fermín Cabral ha decidit obrir el seu propi negoci a Mollet del Vallès. En concret, ha creat una empresa que es dedica a realitzar enviaments de paquets des de Barcelona a qualsevol punt del Paraguai a través del transport marítim.

Veure totes les notícies | Subscripció feed-icon-14x14

Ofertes de Treball

10 Picking
Montornés del Vallès

5 Picking
Montornés del Vallès

1 Administratiu/iva general
Caldes de Montbui

9 Carretoner
Montornés del Vallès

Veure totes les ofertes | Subscripció feed-icon-14x14

Cursos

Anglès B2
26/06/2017 - 260 hores

Anglès B1
28/02/2017 - 260 hores

Anglès A2
10/07/2017 - 170 hores

Anglès A1
03/05/2017 - 170 hores

Veure tota la formació | Subscripció feed-icon-14x14

EMPRESES COL·LABORADORES

Cercador

Reproductor

Darreres ofertes 

C/Riera, 7, 1a planta, Mollet del Vallès · 93 570 51 60 · info@emfo.cat

Àrea privada