Mida

Notícies

Posa't les piles: Novetat! Formació per a treballadors en actiu

Avui ens han acompanyat a la ràdio l'advocada Maria Teresa Marfà i l'emprenedora Ana Vilchez per explicar-nos perquè necessiten formar-se i com EMFO els ofereix els cursos que necessiten per assolir els seus objectius formatius.

Tal i com explica la Maria Teresa Marfà "la formació és essencial per estar al dia al món laboral", motiu pel qual ha vist la necessitat d’estudiar noves tecnologies i a EMFO "oferien el curs que necessitava” i “quan més hi aprofundeixes, més t’agrada”. També, afirma que “és necessari estar al dia perquè tot evoluciona i hem d’estar al cas de les novetats per tirar els negocis endavant”. Posa com exemple una de les formacions que ha realitzat a EMFO, la d’e-commerce, un curs que per Marfà “ha estat molt interessant per crear sinergies, conèixer noves eines gratuïtes pel seu negoci i que m’ha enriquit a nivell personal, i a Mollet mateix!”.

També l’emprenedora Ana Maria Vilchez ha realitzat formació més enfocada a explicar el propi negoci, com l’Elevator pitch però ara “n’he començat un de fiscalitat, un tema que necessito i he vist que EMFO oferia formació en aquest camp”.15 de desembre de 2015

Àrea privada