Mida

Notícies

Posa't les piles: Si ets jove, a EMFO tenim una proposta per tu

Avui ens han acompanyat al programa "Posa't les piles" de Ràdio Mollet la Janet Padilla i en Sergio Moya perquè ens expliquin la seva experiència amb EMFO i els programa de joves "Projecte Singulars".

La Janet ens ha explicat que "l'any passat em van trucar des d'EMFO per participar en aquest projecte" però "ja estava estudiant anglès pel meu compte i vaig dir que no". Les coses però "no van sortir com jo volia i aquest any, quan em van tornar a trucar, vaig decidir acceptar aquesta segona oportunitat". La Janet ens ha comentat que "domino l'anglès però no tinc cap títol que l'acrediti". En tenir formació de l'ámbit administratiu "m'interessa molt obtenir el certificat Actic". El fet de participar en aquest programa "la fa sentir còmode perquè hi ha altres joves que estan en la meva situació" i "el meu objectiu és trobar feina de l'àmbit de l'administració".

Per en Sergio, "el que em va cridar més l'atenció quan em van explicar el projecte va ser el contacte amb les empreses que és el que trobes a faltar un cop acabes a la universitat". També ens ha explicat que "quan surts al món real no saps on adreçar-te i crec que EMFO m'ho pot oferir". En Sergio es va assabentar dels programes de joves d'EMFO a través d'un amic. I com la Janet, creu que "també és molt necessari tenir el títol d'anglès per quan busques feina". Per en Sergio seria molt important "agafar experiència laboral i trobar feina per compte d'altri de moment". El seu objectiu professional seria "treballar en el món editorial".

A través del programa Projecte Singulars també se'ls donaran eines per fer recerca de feina d'una forma més estratègica i per si volen muntar el seu propi negoci i a més, rebran formació per presentar-se a la prova per obtenir el certificat Actic Mitjà. També se'ls oferiran pràctiques en empreses.

El projecte Singulars és un programa subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil.

6 de març

Escolteu el programa de ràdio aquí:
"Posa't les piles" 06/03/2017

Àrea privada