Mida

Notícies

Posa't les piles: Tots podem emprendre?

Avui ens han acompanyat la Mónica Arrabal i l'Ada Magriñà, dues emprenedores que han decidit obrir el seu propi negoci. I hem respost a la pregunta: tots podem emprendre?

La Mònica ens ha explicat que "ja havia tingut un altre negoci fa 3 anys. Em vaig adonar però que aquest tipus de negoci no m'agradava". Després vaig decidir obrir un negoci "relacionat amb la moda que és el que m'agrada". Per això "vaig decidir obrir un outlet a Mollet". Ens ha explicat que a més de tenir la seva empresa també "tinc una altra feina que em dóna estabilitat i seguretat". El més important per la Mónica, quan decideixes obrir un negoci, "és que t'agradi; perquè emprendre no és fàcil i requereix molt de temps i esforç, i si només ho fas per tema econòmic, tens menys probabilitats que funcioni". Un dels problemes principals per orbir un negoci és "trobar el lloc d'ubicació, amb l'espai que necessites, els costos fixes que podries assumir i que hi passi gent és difícil". També ens ha comentat que "he contractat personal a través d'Emfo".

L'Ada Magriñà està en el procés de crear el seu propi negoci. En aquest moment "estic donant voltes a la idea de projecte, intentant innovar i buscant la millor manera perquè funcioni i que sigui viable". Ens ha explicat que "a casa meva són tots emprenedors i en aquests moments els estic ajudant a crear una línia de venda on-line". L' Ada ens ha comentat que "m'agradaria conciliar l'actual feina amb el meu propi negoci". A la pregunta si tothom vol emprendre l'Ada ha afegit "que m'he adonat que no tothom té la inquietud de crear el seu propi negoci". La part positiva d'emprendre és que "t'aporta satisfacció i és una forma de materialitzar les idees que hi dónes voltes". Actualment "m'està costant trobar un espai on obrir un negoci on poder oferir espai per realitzar festes familiars i infantils".

Escolteu el programa de ràdio aquí:
"Posa't les piles" 20/03/2017

20 de març

Àrea privada