Mida

Notícies

Posa't les piles: Fem ocupació per a joves

Aquesta setmana ens han acompanyat l'Alejandro Cordón i Jordi Ropero, participants actuals del programa Fem ocupació de joves, i en Brian Bartés, que va participar en l'edició passada d'aquest programa per a joves.

L'Alejandro Cordón s'està formant per treballar com a auxiliar de comercial. Per l'Alejandro, participar en aquest programa "m'ofereix una estabilitat laboral durant un temps i una formació". El fet que les empreses col·laborin amb Emfo en aquest programa "ho valoro molt perquè donen confiança".

En Jordi estava inscrit com a demandant de feina al SOC "i em van trucar des d'Emfo per fer-me l'entrevista i em van seleccionar per participar-hi". Per en Jordi "valoro més la feina perquè els coneixements ja els tinc i actualment estic fent un repàs". En Jordi s'està formant per treballar d'auxiliar administratiu. Tant en Jordi com l'Alejandro estan treballant paral·lelament a Fecosauto on posen en pràctica els coneixements.

En Brian Bartés ens ha explicat que "l'any passat vaig treballar de cuiner en un restaurant de Mollet" i ha destacat que "la formació d'atenció al client i el carnet de manipulació d'aliments m'ha estat molt útil". En concret, "com que ja hem acabat l'etapa d'estudiants crec que la formació ha de ser molt pràctica i enfocada al món laboral". Actualment "m'estic preparant per fer la prova d'accés a un cicle formatiu de grau superior i m'agradaria treballar en desenvolupament web".

Escolteu el programa de ràdio aquí:
"Posa't les piles" 03/04/2017

3 d'abril de 2017

Àrea privada