Mida

Notícies

Posa't les piles: el Programa Integrals adreçat a joves

Aquesta setmana, al Posa't les piles de Ràdio Mollet hem parlat dels programes adreçats a joves. En concret, del Programa Integrals. I ens han acompanyat dos joves que han estat seleccionats per participar-hi: la Núria Sánchez i en Marc Santos.


Segons ens ha explicat la Núria, "vaig deixar la ESO i em vaig posar a treballar. Ara estic a l'atur i com que em van explicar que a l'EMFO feien cursos i vaig decidir demanar informació". Com a jove "em van ajudar a inscriure'm a Garantia Juvenil i és molt fàcil".

Per en Marc, el fet de participar en el Programa Integrals, "m'ho he agafat amb moltes ganes i il·lusió perquè fa temps que no estudio". Actualment està en situació d'atur i "porto temps fent recerca activa de feina però si no tens una base formativa no t'obriran les portes que vols".

Tant la Núria com en Marc han escollit l'itinerari professionalitzador de cuina. I ens han explicat que els va arribar la informació "a través d'un amic que coneixia EMFO". Tots dos valoren molt positivament l'atenció personalitzada i la proximitat que els ha transmès l'equip d'EMFO.

Aquest projecte està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu a través del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil cofinançat per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu per al període 2014 - 2020.

Escolteu el programa de ràdio aquí:
"Posa't les piles" 24/04/2017

24 d'abril de 2017

Àrea privada