Mida

Notícies

Posa't les piles: espai de recerca de feina

Aquesta setmana, al "Posa't les piles" de Ràdio Mollet hem parlat de l'espai de recerca de feina d'EMFO. Ens han acompanyat dos participants del programa: en Raúl Sánchez i l'Angeles Paez.

Segons en Raúl, "valoro molt positivament haver pogut participar en aquest espai i a l'equip d'EMFO". Per en Raúl "les dinàmiques de grup i el treball amb l'equip tècnic li han servit per conèixer els seus punts forts i els punts a millorar".

L'Angeles ens ha explicat que fa anys que està en situació d'atur i ja he fet algunes formacions a l'EMFO. Per ella, "l'espai de recerca de feina ha estat sortir de la rutina diària i tenir la il·lusió d'estar buscant feina". L'equip d'EMFO "em va indicar les pàgines webs on m'havia d'inscriure per buscar feina segons de què vulguem treballar" i també "hem fet simulacres d'entrevistes per tal de preparar-nos per quan en tinguem una de veritat". Actualment, l'Angeles busca feina de neteja.

L'espai de recerca de feina està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu.

Podeu escoltar l'entrevista d'actualitat completa a:
Entrevista d'actualitat "Posa't les piles" 08/05/2017

8 de maig de 2017

Àrea privada