Mida

Notícies

Posa't les piles: Programa Treball als barris a Mollet

Aquesta setmana han col·laborat en el programa "Posa't les piles" de Ràdio Mollet en Francisco Arjona, en Guillem Gutierrez, i en Jose Ortega. Tots ells són veïns del barri de Plana Lledó i han finalitzat el curs d'auxiliar de magatzem del programa Treball als barris.

Segons ens ha explicat en Guillem, "em vaig assabentar del curs perquè m'ho van explicar a EMFO". Realment, el sector de magatzem "és un món que no conec però el vaig veure interessant". Per poder-se treure els carnets de carretoners "vam realitzar pràctiques a més a més de formació".

En Francisco és un dels participants del curs que ha obtingut els carnets de carretoner "que serviran per poder conduir els carretons en tasques de magatzem". A més "hem obtingut el certificat de prevenció de riscos laborals i el de manipulació d'aliments". I per en Jose "l'experiència ha estat molt profitosa i m'ha agradat molt" i ara "tinc un diploma que acredita els coneixements".

El programa de Treball als barris ofereix un conjunt de serveis i prestacions a les persones residents al barri de Plana Lledó. Les accions que ofereix estan subvencionades des del Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc del Projecte Treball als barris i cofinançades pel Ministeri de Treball i de la Seguretat Social.

Tots han coincidit que ha estat un curs molt concret i pràctic. I ja han actualitzat els seus currículums.

Escolteu el programa de ràdio aquí:

"Posa't les piles" 12/06/2017

19 de juny

Àrea privada