Mida

Notícies

Posa't les piles: formació per aturats majors de 30 anys

Aquesta setmana ens han acompanyat a Ràdio Mollet en Lhoussine El Alami i en Juan Carlos Ortiz, ambdós participants del programa 30 Plus que han finalitzat la formació d'auxiliar de magatzem.

En Lhoussine ens ha explicat "que estava buscant feina a EMFO i buscava un treball més estable" i "després de realitzar la formació d'auxiliar de magatzem m'ha contractat una empresa per 6 mesos". En aquesta feina "estic treballant de mosso de magatzem perquè em vaig treure els carnets de carretoner". Segons El Alami "treure'm els carnets i realitzar la formació m'ha obert moltes portes ja que tenia experiència laboral com a mosso de magatzem però ara puc desenvolupar moltes més tasques".

En Juan Carlos Ortiz "portava un any a l'atur i em vaig apuntar a l'EMFO perquè m'ho va recomanar un familiar". En concret "em van presentar el programa 30 Plus perquè sóc major de 45 anys" i actualment "estic treballant en un magatzem de peces d'encofrats (STEN)". Prèviament al contracte laboral "vaig realitzar formació per treure'm els carnets de carretoner i per treballar com a auxiliar de magatzem". En el seu cas "tenia experiència de 2 anys en aquest sector". I en aquests moments "tinc el suport de l'equip d'EMFO i em fan seguiment; en cap moment et deixen sol". Recomana anar a l'EMFO "perquè t'adjuden i t'aconsellen; i si no domines internet, també et formen".

El programa 30 Plus està subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya i el Ministeri d'Ocupació i de Seguretat Social.

Escolteu el programa de ràdio aquí:

"Posa't les piles" 26/06/2017


26 de juny de 2017

Àrea privada