Mida

Notícies

Posa't les piles: formació per a persones en situació d'atur

Aquesta setmana ens ha acompanyat a Ràdio Mollet la Mari Carmen Cotabarren que ha cursat el certificat de professionalitat d'Auxiliar de comerç. I també hem pogut connectar amb la Mónica Azañón, que actualment està treballant i que ha realitzat el curs de Trucades de teleassistència i amb Angel Broto, el formador del curs de Confecció de pàgines web.

Actualment, Angel Broto està impartint el certificat de professionalitat de Confecció de pàgines web. En aquest curs, segons ens ha explicat Broto "s'aprèn a crear i publicar pàgines web perquè avui en dia s'ha d'estar a internet". Segons el formador: "no cal tenir gaires coneixements d'internet per cursar-lo, el que s'ha de tenir són ganes de formar-se". Actualment "tenim 10 alumnes perquè altres han anat trobant feina i això és una satisfacció".

Per la Mari Carmen Cotabarren "estudiar és molt important, i quan acabi aquest curs m'agradaria estudiar internet" Ara que està a l'atur "haig d'aprofitar per estudiar i preparar-me". En el seu cas "vaig anar a Emfo perquè una dependenta a qui li vaig deixar un currículum em va comentar que m'apuntés a un curs d'Emfo perquè ella ho havia fet i li havia anat molt bé". El principi " el curs era molt intens però és molt complet i he anat veient els fruits".

En el cas de la Mónica, "vaig apuntar-me al curs perquè no volia estar parada" i també "vaig aprofitar per realitzar les pràctiques en una empresa de Mollet perquè no tenia experiència en aquest tipus de trucades". Segons la seva experiència "formar-se i fer les pràctiques em va obrir portes en aquest sector".

Escolteu el programa de ràdio aquí:

"Posa't les piles" 03/07/2017

3 de juliol

Àrea privada