Mida

Notícies

Posa't les piles: espai de recerca de feina

Avui ens han acompanyat a Ràdio Mollet l'Amparo Rubio, en Manuel Albalà i la Leidy Yulisa Toniol per explicar-nos el seu pas per l'espai de recerca de feina.

Des del primer dia es treballa de forma individual amb cada participant per conèixer el seu perfil laboral i la seva experiència, per poder preparar el currículum i oferir-li les eines que li seran més útils per a la recerca de feina segons el seu objectiu professional.

Segons ens ha afirmat en Manuel, la seva experiència amb aquest espai "ha estat molt satisfactòria". Com que en Manuel està en situació d'atur "des de l'EMFO em van oferir participar a l'espai de recerca de feina perquè t'orienten". Actualment "estic inscrit a la seva borsa de treball i continuo buscant feina tal i com em van ensenyar". De moment "no he tingut cap entrevista de feina però segueixo insistint en la recerca en el sector de l'hostaleria" i també "em segueixo reciclant a nivell formatiu". Actualment "estic realitzant un curs d'auxiliar de magatzem".

L'Amparo ens ha explicat que en aquest espai "hi ha molta proximitat i companyerisme". Durant les sessions de treball "ens donen eines per presentar el currículum de forma més professional i ens obren noves portes per ampliar el ventall de portals i llocs on buscar feina". Per l'Amparo "buscar feina des de casa et limita molt; és molt important rebre aquest assessorament per ampliar la recerca". L'Amapro té clar que "si el mes de setembre segueixo a l'atur m'apuntaré a un dels cursos de formació que ofereix EMFO". En aquests moments "estic buscant feina d'atenció al client".

La Leidy porta tres sessions a l'espai de recerca de feina "i estic molt contenta perquè des del primer dia se'ns transmet companyerisme i de proximitat". La Leidy es troba en situació d'atur "i tinc molt clar que vull treballar en una perruqueria" però "sinó puc treballar d'altres coses".

Escolteu el programa de ràdio sencer aquí:

"Posa't les piles" 10/07/2017

10 de juliol

Àrea privada