Mida

Notícies

Posa't les piles: serveis per a emprenedors i empreses

Avui ens han acompanyat a Ràdio Mollet la Joanna Coll, en Víctor Valls, i l'Ismael Martínez, tots ells emprenedors a punt d'obrir el seu propi negoci. I a més, hem parlat dels serveis que ofereix EMFO tant a emprenedors com a empreses.

En Víctor Valls obrirà un negoci del sector de la tercera edat "que neix d'una experìència personal perquè vaig haver de cuidar els meus pares". I "juntament amb altres persones que es van trobar amb el mateix vam decidir crear una cooperativa per cobrir mancances amb les quals ens havíem trobat". L'objectiu és "atendre a persones grans, depenent o qualsevol ajuda que li pugui donar una millor qualitat de vida". En el procés de creació del negoci "ens vam adonar que necessítavem un director d'orquestra que ens assessorés cap a on havíem d'anar". Segons Valls "el més difícil és engegar la cooperativa, però tota la resta depèn de posar-hi hores, il·lusió... i tenir esperit emprenedor". Actualment estan en procés de crear "una aplicació mòbil on es podrà reservar el servei amb dues hores d'antel·lació".

La Joanna Coll ha decidit obrir el seu negoci en el sector infantil. Per ella "vull guanyar-me la vida dedicant-me al que em fa feliç". El seu objectiu és "crear productes per a nadons fugint de l'estètica actual". El negoci es dirà "Coolkids". Actualment "ja tenim Facebook i Instagram i estem pendents d'obrir una botiga on-line". Tot els productes "seran de tela i 100% cotó: canviadors de viatge, necessers, roba de llit...". En el seu cas "em vaig adreçar a EMFO perquè la meva mare m'ho va recomanar i sobretot necessitava suport en el tema administratiu".

I per últim, l'Ismael Martínez ha decidit obrir "un escape room a Mollet que gira entorn de l'amistat perquè hi ha molta manca d'oci saludable". En el seu cas "em vaig adreçar a EMFO perquè com a jove la tinc de referència per muntar negocis" i "tot i tenir empenta, la idea i els diners, necessites suport per desenvolupar-la". Si tot va bé, "està previst obrir-lo a principis de desembre al centre de Mollet".

Escolteu el programa de ràdio sencer aquí:

"Posa't les piles" 18/09/2017

18 de setembre

Àrea privada