Mida

Notícies

Posa't les piles: formació per a la recerca de feina amb l'ordinador

Aquesta setmana ens han acompanyat a Ràdio Mollet en José Rodríguez, l'Anna Cortés i l'Elisa de Francisco per parlar de la formació adreçada a buscar feina per internet.

L'Elisa ha realitzat diferents càpsules a EMFO "perquè feia temps que no utilitzava l'ordinador i m'havia d'actualitzar". Segons afirma "m'ha servit molt perquè anava molt perduda". En el seu cas "ja fa temps que conec la EMFO però em van informar de les càpsules quan vaig anar-hi per inscriure'm a la borsa per buscar feina". Té clar que "repetiré la càpsula d'entrevista de selecció perquè et donen molta informació i voldria practicar més".

En el cas d'en Jose: "no coneixia EMFO i va ser a una ETT qui m'hi va dirigir per aprendre com cercar feina per internet". En Jose ens ha explicat que "per l'edat i perquè mai ho havia necessitat, havia reciclar-me ja que la manera de buscar feina ha canviat" i recomana que "cal tenir tenacitat i constància per aprendre i posar-ho en pràctica".

L'Anna assisteix a les càpsules d'EMFO "perquè volia millorar el meu currículum i la carta de presentació". A EMFO ""ens han enfocat i orientat sobre quines formacions ens poden anar bé per millorar" i afegeix "que ens mantenen al dia sobre noves eines que van sortint".

Tots coincideixen en que el servei és molt proper i que s'adapta a les necessitats de cada ciutadà. En funció de les demandes, s'ofereix un servei o un altre.

EMFO ha apostat des de fa anys per a l’alfabetització digital de tots els usuaris perquè el món laboral és canviant i ens hi hem d’adaptar; i des de l’administració pública s’han de posar les facilitats per tal que tothom hi pugui accedir.

Podeu escoltar el programa de ràdio sencer aquí:

"Posa't les piles" 25/09/2017

25 de setembre

Àrea privada