Mida

Notícies

Posa't les piles: formació per a la recerca de feina

Aquesta setmana ens han acompanyat en Juan Antonio Anoria i l'Antonio Yllan, participants del Programa Integrals que ha realitzat un curs per a poder cercar feina de forma més autònoma.

L'Antonio ens ha explicat "que conec EMFO des dels inicis, quan estava al carrer Berenguer III". I en concret, "quan vas a buscar feina a EMFO els mateixos tècnics t'expliquen els nous programes que han sortit per si t'interessa participar-hi". En el seu cas "m'agrada anar-hi perquè t'adjuden, t'orienten a nivell individual i et donen més informació". I afegeix que "sempre hi vaig per buscar feina i aprendre noves eines". A partir de la formació rebuda a Integrals "he realitzat entrevistes de feina ja que tinc experiència en el sector magatzem o alimentació".

En Juan Antonio va conèixer EMFO "a través de la premsa local perquè no m'hi havia adreçat abans". Per en Juan Antonio "participar en els cursos d'EMFO m'ha anat molt bé per aprendre a fer anar l'ordinador". En el seu cas, ens ha explicat que "no tinc internet a casa i la formació que he rebut m'ha anat molt bé per aprendre i sentir-me més segur". I ha afegit que "porto anys a l'atur, he realitzat diferents entrevistes" i té "experiència treballant en magatzem i utilitzant carretons".

El programa Integrals s'adreça a majors de 30 anys que estiguin en situació d’atur inscrits a les oficines de treball, en situació de desocupació de llarga durada amb diversitat funcional de Mollet del Vallès i Baix Vallès. I està subvencionat des del Servei d’Ocupació de Catalunya i pel Ministeri de Treball i de la Seguretat Social.

Podeu escoltar el programa de ràdio sencer aquí:

"Posa't les piles" 02/10/2017

2 d'octubre

Àrea privada