Mida

Notícies

Posa't les piles: serveis adreçats a joves en situació d'atur

Avui ens han acompanyat a Ràdio Mollet l'Anabel Fernández i l'Hector Ballestero per explicar-nos la seva participació en el programa Integrals per a menors de 30 anys.

L'Anabel va conèixer EMFO a l'Oficina de Treball de Mollet. Com que estava en situació d'atur "des d'EMFO em van trucar per oferir-me el curs de cuina i vaig acceptar". L'Anabel ha realitzat l'itinerari d'auxilar de cuina i durant aquest programa "he evolucionat a nivell emocional i he fet amics". En concret "desconeixia el món de l'hosteleria i m'ha agradat ". Ara "estic treballant en una botiga de joguines però he fet les pràctiques de cuina i en buscaré feina".

L'Hector s'ha format com a auxilar de cuina també i ens ha explicat que "per mi l'experiència ha estat molt bona i he après bastant" fet que considera important "perquè si et poses a treballar i no saps fer-ho, malament". El formador, per l'Hector, "ha estat molt bo perquè ens ha remarcat que hem de seguir protocols i tasques bàsiques essencials pel dia a dia". En el seu cas "vaig anar personalment a EMFO per si tenien alguna formació que em pugués interessar" i més tard "em van trucar i em van proposar presentar en aquest programa on oferien formació de cuina".

El proper dimarts 12 de desembre es lliuraran els diplomes als joves que han finalitzat la formació professionalitzadora. El programa va iniciar-se el mes d'abril i finalitza aquest mes desembre.

Aquesta acció està subvencionada des del Servei d’Ocupació de Catalunya i pel Ministeri de Treball i de la Seguretat Social.

Podeu escoltar el programa de ràdio sencer aquí:

"Posa't les piles" 11/12/2017

Dilluns 11 de desembre de 2017