Mida

Notícies

Posa't les piles: formació per a joves en situació d'atur i estudis superiors

Avui ens han acompanyat a Ràdio Mollet la Janet Padilla i la Marta Ruiz per explicar-nos la seva participació en el programa Singulars.

La Marta va arribar a Singulars el mes de febrer "i va ser a través del mateix equip d'EMFO que em va trucar perquè estava inscrita a Garantia Juvenil". En el seu cas "havia sentit a parlar d'Emfo a través dels meus amics". La seva experiència laboral és de l'àmbit administratiu i "el fet d'aconseguir el certificat Actic mitjà i poder acreditar el nivell d'anglès m'ajudarà a trobar feina perquè pots demostrar que tens els coneixements i guanyes amb autoconfiança".

La Janet també considera que "poder demostrar els coneixements amb un certificat et dona més seguretat davant de l'entrevistador". Em el seu cas, "estic molt contenta perquè és una oportunitat poder acreditar coneixements informàtics i el nivell d'anglès". La Janet va realitzar les pràctiques a l'Hospital de Mollet "i ara hi estic realitzant suplències". A nivell personal "estic molt satisfeta a nivell personal perquè a més a més d'obtenir els títols, he trobat una feina"

El projecte Singulars és un programa subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil.

Podeu escoltar el programa de ràdio sencer aquí:

"Posa't les piles" 18/12/2017

Dilluns 18 de desembre de 2017