Mida

Oferta Formativa

SINTONITZA'T - Nous tallers de recerca de feina

Accions EMFO

Codi Especialitat: 0
Data Inici *: 09/12/2014
Data Fi *: 27/01/2015
Durada: 30 h.
Horari: Dimarts i dijous de 9:30 a 12:30
Sortides Professionals: Totes

* Les dates son aproximades.

Requisits d'accés:
Estar aturat/ada. Tenir entre 16 i 65 anys.

Temari:

Els participants aprendran a definir el seu projecte professional, a identificar les seves competències (habilitats), i a treballar-les per tal de posicionar la seva candidatura al mercat laboral. L'itinerari complet està format per 5 tallers, de 3 hores cadascun. Els tallers es faran en sessions d'1,5 hores, 2 dies a la setmana.


Taller 1: Identificació de competències: Identificar les competències fortes i àrees de millora. Es realitzaran diferents dinàmiques per reconèixer quines són les capacitats i habilitats, més enllà del que habitualment es detalla als currículums.


Taller 2: Presentació atractiva de la pròpia candidatura: Per aprendre a mostrar tot el capital, es treballaran diferents modalitats de candidatura. A banda del currículum clàssic, els participants treballaran amb altres suports com el currículum per competències o la biografia professional. 


 


Taller 3: Recursos per treure tota la informació de les ofertes de feina: S’analitzaran ofertes de feina per aprendre a treure’n tota la informació i d’aquesta manera optimitzar el procés de recerca de feina, buscant el millor encaix candidat-empresa.


Taller 4: Estratègies per superar un procés de selecció amb èxit: Claus per superar una entrevista col·lectiva, entrevistes ràpides i altres proves que cada vegada s’utilitzen més per captar les  capacitats, coneixements i habilitats dels candidats.


 


Taller 5: Canals més efectius per la recerca de feina: Aprofundir en els nous canals de recerca de feina, especialment el networking (xarxa de contactes), l’autocandidatura i les xarxes socials.


 


*També és possible apuntar-se únicament a algun dels tallers.


Heu d'haver iniciat sessió per poder preinscriure's als cursos. Podeu iniciar sessió fent clic o també podeu donar-vos d'alta.

Darreres ofertes 

Cursos

C/Riera, 7, 1a planta, Mollet del Vallès · 93 570 51 60 · info@emfo.cat

Àrea privada