Mida

Cursos d'EMFO

ITINERARIS FORMATIUS DE FORMACIÓ OCUPACIONAL 2015-2016 

S'han atorgat EMFO subvencions per a la realització d’accions de formació d’oferta adreçades prioritàriament persones treballadores desocupades durant el 2015 i 2016. Els cursos estan relacionats amb els següents sectors:

Consulta aquest document per conèixer més detalls dels cursos: durada, requisits d'accés i Certificat de Professionalitat.

Les persones interessades poden CLICAR AQUÍ . Un cop preinscrits, ens posarem en contacte amb les persones interessades per iniciar el procés de selecció.

(NOTA: Aquests cursos estan dirigits a persones aturades per a ampliar els seus coneixements en diferents especialitats professionals i així tenir més opcions a l'hora de trobar feina. És important recordar que per poder participar en aquests cursos cal que et donis d’alta a les oficines del Servei d’Ocupació de Catalunya (OTG) com a demandant d’ocupació i amb el segell actualitzat.)

 
alt   alt   alt    alt    alt   alt  
 

 

 
PROGRAMES PER JOVES 2015-2016

Si tens menys de 29 anys i vols continuar estudiant o bsuques feina, a EMFO tenim diferents propostes per a tu. 

Clica AQUÍ i informa't dels requisits per poder participar en un dels programes atorgats a EMFO pel període 2015-2016.

Totes els joves interessats poden venir a EMFO (Riera 7, Mollet), trucar al telèfon 93.570.51.60 o enviar un e-mail a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

 

alt   alt alt  alt


CURS D'ANGLÈS PER A JOVES - PROJECTE SINGULARS

alt

 

Si tens entre 20 i 29 anys, estàs a l'atur, ets titulat universitari o un Cicle Formatiu de Grau Superior,  i inscrit a Garantia Juvenilapunta't al curs d'anglès!

 

 

Les persones interessades poden CLICAR AQUÍ . Un cop preinscrits, ens posarem en contacte amb les persones interessades per iniciar el procés de selecció.


En cas de no estar obertes les preinscripcions, adreceu-vos a EMFO per a comunicar que esteu interessats en aquests cursos i demanar més informació.

 

 
 
 
 

Darreres ofertes 

Cursos

C/Riera, 7, 1a planta, Mollet del Vallès · 93 570 51 60 · info@emfo.cat

Àrea privada