Mida

Cursos d'EMFO

MARMI (MESURES ACTIVES D'INSERCIÓ PER A PERCEPTORS DE LA RMI) 

Des de desembre de 2015 EMFO torna a tenir en marxa les Mesures actives d’inserció per a persones perceptores de la Renda Mínima d’Inserció (MARMI).    
 
Aquest projecte s’adreça  a persones perceptores del Renda Mínima d’Inserció i està subvencionat pel Fons Social Europeu i el Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.
 
El programa inclou actuacions per ajudar a incrementar el grau d’ocupabilitat i la inserció laboral els seus participants, i  pretén atendre les necessitats de cada persona perceptora de RMI d’acord  a les seves necessitats desenvolupant un itinerari personalitzat a través de tutories i seguiments individualitzats i accions grupals de caire formatiu.
Els participants,  un total de 60 persones, participen en dos itineraris de 30 persones cadascun que es desenvoluparan fins el 30 de juny.
 
Al llarg de cada itinerari, els participants, aprenen a desenvolupar les seves competències, així com també ampliar els coneixements sobre el mercat laboral i poder activar la recerca de feina mitjançant l’adquisició d’eines i canals de recerca de feina. En paral•lel assoleixen competències vinculades a les eines i potencien les seves competències transversals. Aquestes accions les desenvolupen els i les participants amb el suport de les dues tècniques d’inserció vinculades al projecte.
 
Aquest programa inclou també un mòdul de pràctiques professionals no laborals amb la col•laboració de diferents empreses del territori. Una prospectora laboral és l’encarregada de cercar empreses per la realització d’aquestes pràctiques amb l’objectiu d’aconseguir la inserció laboral d’aquest col•lectiu a través d’una atenció i seguiment personalitzats.
Les persones destinatàries d’enguany han de reunir les condicions següents:
Que els resti menys temps de permanència per esgotar el període màxim de cobrament de la RMI
Persones que, amb les mesures actives d’inserció, vegin augmentades el grau d’ocupabilitat
Preferentment col•lectiu dones
Persones que tinguin càrregues familiars
Persones que tinguin una edat compresa entre 31-60 anys
 
Les persones destinatàries han d’estar inscrites en l’oficina de treball com a demandants d’ocupació no ocupades.
 
Programa de ràdio "Posa't les piles" de Ràdio Mollet sobre el MARMI
 
alt

 
ITINERARIS FORMATIUS DE FORMACIÓ OCUPACIONAL 2015-2016 

S'han atorgat EMFO subvencions per a la realització d’accions de formació d’oferta adreçades prioritàriament persones treballadores desocupades durant el 2015 i 2016. Els cursos estan relacionats amb els següents sectors:

Consulta aquest document per conèixer més detalls dels cursos: durada, requisits d'accés i Certificat de Professionalitat.

Les persones interessades poden CLICAR AQUÍ . Un cop preinscrits, ens posarem en contacte amb les persones interessades per iniciar el procés de selecció.

(NOTA: Aquests cursos estan dirigits a persones aturades per a ampliar els seus coneixements en diferents especialitats professionals i així tenir més opcions a l'hora de trobar feina. És important recordar que per poder participar en aquests cursos cal que et donis d’alta a les oficines del Servei d’Ocupació de Catalunya (OTG) com a demandant d’ocupació i amb el segell actualitzat.)

 
alt   alt   alt    alt    alt   alt  
 

 

 
PROGRAMES PER JOVES 2015-2016

Si tens menys de 29 anys i vols continuar estudiant o bsuques feina, a EMFO tenim diferents propostes per a tu. 

Clica AQUÍ i informa't dels requisits per poder participar en un dels programes atorgats a EMFO pel període 2015-2016.

Totes els joves interessats poden venir a EMFO (Riera 7, Mollet), trucar al telèfon 93.570.51.60 o enviar un e-mail a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

 

alt   alt alt  alt


CURS D'ANGLÈS PER A JOVES - PROJECTE SINGULARS

alt

 

Si tens entre 20 i 29 anys, estàs a l'atur, ets titulat universitari o un Cicle Formatiu de Grau Superior,  i inscrit a Garantia Juvenilapunta't al curs d'anglès!

 

 

Les persones interessades poden CLICAR AQUÍ . Un cop preinscrits, ens posarem en contacte amb les persones interessades per iniciar el procés de selecció.


En cas de no estar obertes les preinscripcions, adreceu-vos a EMFO per a comunicar que esteu interessats en aquests cursos i demanar més informació.

 

 
 
 
 

Darreres ofertes 

Cursos

C/Riera, 7, 1a planta, Mollet del Vallès · 93 570 51 60 · info@emfo.cat

Àrea privada