Mida

Notícies

Posa't les piles: Tots podem emprendre?
Avui ens han acompanyat la Mónica Arrabal i l'Ada Magriñà, dues emprenedores que han decidit obrir el seu propi negoci. I hem respost a la pregunta: tots podem emprendre?

Posa't les piles: Formació adreçada a persones en situació d'atur
Avui ens han acompanyat al programa "Posa't les piles" de Ràdio Mollet la Maite Castell, l'Emilia Casas i l'Estefania Hernánez. Totes tres estan realtizant un curs de formació ocupacional, formació adreçada a persones en situació d'atur.

Posa't les piles: Si ets jove, a EMFO tenim una proposta per tu
Avui ens han acompanyat al programa "Posa't les piles" de Ràdio Mollet la Janet Padilla i en Sergio Moya perquè ens expliquin la seva experiència amb EMFO i els programa de joves "Projecte Singulars".

Posa't les piles: Projecte Innovadors, programa de formació enfocat a la recerca de feina
Avui ens han acompanyat a Ràdio Mollet la Maria José Ibañez i l'Antónia Nieto, tots dues participants d'un nou projecte de formació enfocat a fomentar l'autonomia de les seves participants a l'hora de buscar feina a partir de noves metodologies: el programa Innovadors.

Posa't les piles: El cicle de vida d'una empresa
Avui ens han acompanyat a Ràdio Mollet en Benito Iranzo, xef del restaurant En Boca, i Jaume Viñallonga, gerent de l'establiment The Bishop.

Posa't les piles: el PIVEM, programa d'inserció laboral de l'Ajuntament de Mollet
Avui ens han acompanyat al programa "Posa't les piles" de Ràdio Mollet la Judit Alonso i l'Alberto Francisco, ambdós operaris del PIVEM.

Posa't les piles: Nova edició del programa Treball i formació
Dilluns passat ens van acompanyar a Ràdio Mollet Mª del Monte Ruiz i Mª Luisa Anglarill per explicar-nos la seva participació al programa Treball i formació.

Emprenedora de la setmana: Alexia Pelaez
L'emprenedora Alexia Pelaez ha decidit obrir un comerç a Mollet del Vallès on ofereix el serveis de nutrició esportiva i clínica sota el nom de Nutraproject.

Posa't les piles: KdeCarol i Jolau's Pastissets, emprenedors de Mollet
El dilluns passat ens van acompanyar a Ràdio Mollet en Joan Solé i la Carolina Martínez. Tots dos tenen en comú que han decidit emprendre i obrir el seu propi negoci.

Emprenedora de la setmana: Cristina Gómez
L’emprenedora Cristina Gómez ha decidit obrir un comerç a Mollet del Vallès dedicat a l’alimentació per esportistes. A Houste of fitness ofereixen productes de suplementació esportiva adreçada a persones que vulguin cuidar la seva alimentació.

Posa't les piles: EMFO ofereix el servei dagència de col·locació
En el programa Posa't les piles de Ràdio Mollet hem pogut parlar amb José Ramon Estevez, candidat inscrit a la borsa de treball d'EMFO, i Lluís Martínez, gerent i president del Club Tennis Mollet.

Emprenedora de la setmana: Rocío Rodríguez
L’emprenedora Rocío Rodríguez ha decidit obrir una empresa per assessorar a persones i empreses que busquin finançament: Soluciones Financieras Barcelona. L’objectiu de la seva emprsea és donar una solució econòmica a tots els clients i fidelitzar-los ajustant les comissions.

Posa't les piles: Quins avantatges aporta estar inscrit a la Garantia Juvenil?
Avui ens han acompanyat a Ràdio Mollet en José Fernández, l'Elsa Gutiérrez i l'Aaron Andreo, tots ells joves inscrits a Garantia Juvenil i participants en un dels programes desenvolupats per EMFO.

Emprenedor de la setmana: Joan Solé
L’emprenedor Joan Solé ha obert recentment Jolau’s pastissets a Mollet del Vallès, una cafeteria amb obrador de pastisseria a la vista. Cada dia ofereixen productes de pastisseria creativa que realitzen a la cuina vista; i per mantenir la qualitat en fan poca quantitat.

Posa't les piles: Formació professional per a persones a l'atur
Avui ens han visitat a Ràdio Mollet la Maria Agustina Palomino, la Vanessa Cordoba, en José Joaquín Grau i la Maria José Tena. Tots ells, ex alumnes de diferents cursos de certificació professional que va oferir EMFO al llarg del 2016.

Emprenedora de la setmana: Carmen Cristina Micu
L’emprenedora Carmen Cristina Micu ha decidit obrir el seu propi negoci a Mollet del Vallès sota el nom Micu Multiservicios SL. Els serveis que ofereixen són de serralleria i manteniment.

Posa't les piles: EMFO Longarón, nou centre de formació de Mollet
El regidor d’Ocupació i de l’Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l’Ocupació de l’Ajuntament de Mollet, Raúl Broto, ha col·laborat en l’últim programa de l’any del “Posa’t les piles” de Ràdio Mollet per fer un balanç anual d’EMFO i anunciar les novetats previstes pel 2017.

Posa't les piles: Lliurament de diplomes del programa Joves per l'Ocupació
Avui ens ha acompanyat a Ràdio Mollet la Valentina Muñoz per expicar-nos la seva experiència com a participant en el programa Joves per l'Ocupació 2015.

Emprenedor de la setmana: Kevin Hernández López.
L'emprenedor Kevin Hernández ha decidit obrir la seva pròpia gestoria a Mollet del Vallès: Blaugestors.

Posa't les piles: Acte de lliurament del CIF a les cooperatives escolars
Avui han col·laborat en el programa "Posa't les piles" de Ràdio Mollet representants de les cooperatives escolars de l'escola Sant Gervasi i del Centre d'Estudis de Mollet per explicar-nos com va anar l'acte de lliurament del CIF i en quina fase es troben del projecte de creació de les cooperatives escolars.

Posa't les piles: Finalitzen els plans d'ocupació de Treball als barris
Avui ens han acompanyat a Ràdio Mollet l'Aina Altayó i en Julio César Ojeda per explicar-nos la seva experiència com a plans d'ocupació contractats a través del programa Treball als barris.

Posa't les piles: Formació amb compromís de contractació
Avui ens han acompanya't al "Posa't les piles" de Ràdio Mollet dedicat al programa Formació amb compromís de contractació la Pilar Quiles i la Laura Leal com a participants en aquest, i el Sr. César Paz com a empresari que ha acollit alumnes en pràctiques en diverses ocasions.

Posa't les piles: Contractació de 10 joves inscrits a Garantia Juvenil
Avui ens han acompanyat al programa "Posa't les piles" de Ràdio Mollet tres joves que dimarts 15 de novembre començaran a treballar en règim de pràctiques a l'Ajuntament de Mollet del Vallès: la Nàdia Llavador, la Marta Nogué i la Sarai Arias, totes tres beneficiàries de la iniciativa Garantia Juvenil.

Posa't les piles: Nou curs d'inserció laboral al Punt Òmnia situat a EMFO
Avui ens han acompanyat a Ràdio Mollet l'Olena Kadatska, en Vicenç Coll i l'Alberto Francisco per parlar del Punt Òmnia de Mollet situat a EMFO.

Posa't les piles: El PIVEM, programa d'inserció laboral de Mollet del Vallès
Avui al programa "Posa't les piles" de Ràdio Mollet hem parlat del programa d'inserció laboral de l'Ajuntament de Mollet, el PIVEM. I ens han acompanyat la Mª Dolores Ruiz i Mónica Azañón, ex operàries del PIVEM i Farid el Yaakoubi, actual operari PIVEM per explicar-nos la seva experiència.

Posa't les piles: Les escoles de Mollet treballaran els valors de l'emprenedoria per cinquè any consecutiu
Avui ens han acompanyat al "Posa't les piles" de Ràdio Mollet representants de dues de les escoles de Mollet del Vallès que treballaran els valors de l'emprenedoria a través dels programa "Cultura emprenedora a les escoles". Aquestes són l'Escola Montseny i l'Agrupació Escolar Anselm Clavé.

Emprenedor de la setmana: Jaume Viñallonga
L'emprenedor Jaume Viñallonga ha decidit obrir el seu propi negoci a Mollet del Vallès: el bar restaurant "The Bishop Bar".

Posa't les piles: EMFO i la col·laboració de les empreses al territori
La col·laboració de les empreses del territori és essencial per completar la formació dels alumnes mitjançant pràctiques laborals, o per la contractació de persones en situació d'atur. L'empresa de Mollet del Vallès Fecosauto n'és un exemple.

Emprenedors de la setmana: Laia Uriel i Patrícia Rodríguez
La Laia Uriel i la Patrícia Rodríguez han decidit obrir el seu propi negoci a Mollet: la drogueria a granel i de cosmètica natural Bionia Ecologia Mollet.

Posa't les piles: "Treballar m'estabilitza i normalitza", León David Pérez, usuari d'EMFO
En motiu de la commemoració del Dia mundial de la salut mental, avui ens ha acompanyat a Ràdio Mollet en León David Pérez, ciutadà de Mollet i usuari de l'Oficina Tècnica Laboral situada a EMFO.

Emprenedora de la setmana: Sara Nuñez
La Sara Nuñez ha decidit obrir la Perruqueria Ondas a Mollet del Vallès on oferirà també serveis d'estètica bàsica i consulta terapèutica manual i esportiva.

Posa't les piles: Projecte Singulars
La Noelia Pérez i en Javier Pérez ens han acompanyat avui al "Posa't les piles" de Ràdio Mollet per explicar-nos la seva experiència en el programa Projecte Singulars.

Emprenedora de la setmana: Glenda Roxana Suárez
La Glenda Roxana ha decidit obrir el seu propi negoci de moda. G-Latina és el nom de la botiga de roba i està situada a Mollet del Vallès.

Posa't les piles: Itineraris formatius per a emprenedors i empreses
Avui ens han acompanyat a Ràdio Mollet l'Emilia Ramos i la Montserrat Nuñez. Totes dues estan participant en els itineraris formatius per a emprenedors d'EMFO.

Emprenedora de la setmana: Ariadna de la Calle
Els amants dels còmics tenen a Mollet del Vallès una llibreria especialitzada en aquest gènere des d'aquesta tardor. L'emprenedora que ha iniciat aquest projecte empresarial és l'Ariadna Calla i la botiga de còmics, Comic Center.

Posa't les piles: Joves preparats pel món laboral
Els participants del programa "Joves per l'ocupació" han finaltizat la formació professionalitzadora i les pràctiques en empreses. Alguns tornen a estudiar i d'altres estan buscant la seva primera feina. Així ens ho han explicat la Sonia Jurado i l'Asier Moreno, tots dos participants dels itineraris de cambrer i comerç respectivament.

Emprenedor de la setmana: Eric Jiménez
L'Èric Jiménez ha fet un pas més i ha decidit ampliar el seu negoci online SuImpresion.com obrint una botiga física a Mollet.

Posa't les piles: balanç semestral dels serveis d'EMFO
Avui ens ha acompanyat al "Posa't les piles" de Ràdio Mollet el regidor d'Ocupació de l'Ajuntament de Mollet del Vallès i de l'Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l'Ocupació (EMFO SL), Raúl Broto.

Emprenedora de la setmana: Luisa Martínez
La Luisa Martínez va obrir Krous, una botiga de cosmètica natural, perquè era un projecte en el qual creia i li feia il·lusió.

Posa't les piles: El SIOAS duplica les insercions previstes
Al "Posa't les piles" s'avui ens han acompanyat l'Ana María González i la Núria Martín, totes dues participants en el programa SIOAS, per explicar-nos la seva experiència. També hem connectat via telefònica amb la Dèlia Gómez de Roytec, empresa que ha contractat persones amb discapacitat.

Emprenedora de la setmana: Júlia Taboada
La Júlia Taboada va decidir obrir el seu propi negoci per tenir la seva pròpia empresa, i oferir un treball professional i integral. I així va néixer Frolan 14, Reformes Integrals.

Posa't les piles: Autoocupació o treball per compte d'altri?
Avui ens han acompanyat a Ràdio Mollet la Maite Castells i la Sílvia Català per explicar-nos si opten per emprendre o per buscar feina.

Emprenedor de la setmana: Henry Pommerenck
L'afany de muntar un projecte propi per dedicar-se al que més li agrada fer, ha portat a Herny Pommerenck a crear tecno ITS.

Posa't les piles: EMFO ha realitzat més de 200 càpsules formatives en mig any
Avui ens han acompanyat a Ràdio Mollet en Miguel Villalba, en Mostafa Chaoibi i la Montserrat Nuñez per parlar-nos sobre la utilitat de dominar les eines TIC en la recerca de feina.

Emprenedor de la setmana: Santi Soriano
En Santi Soriano tenia l'inquietud d'obrir el seu propi negoci i al final va decidir obrir el Dori Dori a Mollet.

Posa't les piles: Un terç dels alumnes del MARMI realitzen pràctiques en empreses
Avui ens han acompanyat al "Posa't les piles" de Ràdio Mollet la Noemí Boix i en Juan José Giménez, participants del programa MARMI 2014-2015 i Isabel Pedera de Garbet Cooperativa que ens ha explicat la seva experiència com a empresa que acull alumnes en pràctiques d'aquest programa.

Emprenedor de la setmana: Guillermo Sandoval
Les ganes de créixer i de treballar han impulsat a Guillermo Sandoval a obrir una nova botiga de Calçats Vallès. Tenen una altra botiga a La Llagosta i volen fer créixer el negoci.

Posa't les piles: Inici dels plans d'ocupació de Treball dels barris
Avui ens han acompanyat al "Posa't les piles" de Ràdio Mollet tres ciutadans de Mollet que han estat contractats durant 6 mesos com a plans d'ocupació a través del programa Treball als barris: la Mª Jesús Benito, Andrés Caballero i Juan Carlos Nieto.

Emprenedor de la setmana: Juan Burgos
En Juan Burgos va decidir obrir el Business Center Mollet, un centre de negocis, on l'objectiu és pensar en la necessitat de rendibilitzar cada negoci amb la mínima despesa.

Posa't les piles: “Formar-te et genera autoconfiança", Valentina Muñoz
Avui ens han acompanyat a la ràdio la Valentina Muñoz i la Sara Rodríguez, alumnes de l'itinerari d'auxiliar d'estètica del programa "Joves per a l'Ocupació" per explicar-nos com va anar l'acte d'estètica al carrer i la Montse Ricart, la seva formadora, per conèixer la seva opinió sobre les pràctiques reals.

Emprenedora de la setmana: Pilar Ortiz
La Pilar Ortiz ha decidit obrir el seu propi negoci a Mollet: la sabateria Neris.

Posa't les piles: Fem Ocupació per a joves
Avui ens han acompanyat a Ràdio Mollet l'Alba Valenzuela, en Javier Andrés i en Sergi Subirats per parlar del programa "Fem ocupació per a Joves".

Emprenedora de la setmana: Riccy Ondina Vargas
La Riccy Ondina ha decidit obrir el seu propi taller de confecció i arranjaments "Altaira" a Mollet.

Posa't les piles: Balanç de la fira de les cooperatives escolars
Per quart any consecutiu, el passat 10 de maig es va celebrar la fira de les cooperatives escolars a Mollet. Avui ens ho han explicat alumnes de l'escola Sant Gervasi i el seu professorat de Mollet.

Emprenedora de la setmana: Noelia Fernández
L'emprenedora Noelia Fernández va decidir obrir el seu propi negoci a Mollet: el bar "La nova palmera".

Posa't les piles: "Treballar et torna l'autoestima", Yolanda López del PIVEM
Avui ens han acompanyat la Yolanda López i la Mª Ángeles Asensio, que actualment treballen al PIVEM, i la Carmen Gil, fa un any que està treballant a Expertus després de passar pel PIVEM.

Emprenedora de la setmana: Maria Teresa Santos
"La botigueta del barri" de Mollet ha obert les portes de la mà de l'emprenedora Maria Teresa Santos.

Posa't les piles: Brunch al CIRD Joana Barcala
Els joves participants del programa “Joves per a l’Ocupació” dels itineraris d’auxiliar de cuina i de cambrer de bar i restaurant, van organitzar el passat divendres 6 de maig un brunch-còctel al jardí del Centre d’Informació i Recursos per a Dones Joana Barcala (CIRD Joana Barcala).

Emprenedora de la setmana: Montse García
Avui us presentem un negoci molt llaminer que ha decidit obrir l'emprenedora Montse García a Mollet: La dolça nineta.

Posa't les piles: Formació amb compromís de contractació
Al "Posa't les piles" d'avui ens han acompanyat l'Irene Gómez i la Mª José Barreiro. L'Irene, aquest any està participant en el programa Formació amb compromís de contractació -abans Forma i Insereix- i la Mª José, va trobar feina just després de finalitzar les pràctiques a Fecosauto l'any passat.

Emprenedores de la setmana: Mª Isabel Camposo i Mª Carmen López
La Mª Isabel Camposo i Mª Carmen López portaven temps en situació d'atur i va coincidir que totes dues tenien ganes i il·lusió perobrir el seu propi negoci. Així va ser com va néixer UMAMI - Brioixeria artesanal.

Posa't les piles: Finalitza el curs d'auxiliar de magatzem de Treball als barris
Avui han participat al programa "Posa't les piles" de Ràdio Mollet en Raimundo Serrano i en Samuel Garrido, participants del curs d'auxiliar de magatzem del Programa Treball als barris.

Emprenedor de la setmana: Rashpinder Singh
En Rashpinder Singh té esperit d'empresari i el seu objectiu és obrir diferents negocis propis. Avui us presentem el Superemercat 7 Days.

Posa't les piles: Com obtenir finançament si ets emprenedor
Avui ens han acompanyat la Laia Uriel i la Patrícia Rodríguez, dues emprenedores que volen iniciar un negoci sobre productes ecològics i hem connectat en directe amb l'empresària Sandra Naranjo. El gran repte: obtenir finançament per portar a terme la seva idea emprenedora.

Emprenedora de la setmana: Isabel San Sebastian
Avui us presentem el negoci que ha iniciat la Isabel San Sebastian. En concret ha obert una consulta on ofereix diferents teràpies naturals sota el nom d'" Isabel San Sebastian Oyón. Terapias naturalesa".

Posa't les piles: Programa Projecte Singular
Avui ens han acompanyat la Maria José Hernández i en Daniel Contreras, participants del programa Projecte Singulars, que per primer any s'ha atorgat a l'Ajuntament de Mollet.

Emprenedor de la setmana: Ismael Palacios
L'Ismael Palacios ha posat en marxa recentment un negoci online (e-commerce) de venda de sabons i ambientadors de qualitat sota la marca " Ambientador-es".

Posa't les piles: Espai de Recerca de feina per a joves
A partir d'aquest mes d'abril s'ofereix als joves de Mollet del Vallès un nou espai dedicat a la recerca intensiva de feina per tal de millorar la seva ocupabilitat. Ens han explicat la seva experiència l'Emilio José Artero i la Grisel Venereo, participants de l'Espai de Recerca del 2015.

L'emprenedor de la setmana: David González
Avui us presentem " Tot tintes Mollet", un negoci que ha obert en David González i on hi podreu trobar tot tipus de consumibles informàtics. També ofereixen reparació d'ordinadors i hi podreu trobar figuretes manga per a amants d'aquest gènere.

Posa't les piles: L'Ajuntament de Mollet del Vallès aposta per la formació d'aturats de llarga durada
Avui a Ràdio Mollet hem pogut escoltar el testimoni de la Lurdes Paiva, participant del programa MARMI 2015-2016.

Emprenedors de la setmana: Leila Blanco i Ignasi Sospedra
Avui us presentem el restaurant Neoris, negoci que regenten la Leila Blanco i l'Ignasi Sospedra.

Posa't les piles: 18 cessions de negocis a Mollet a través del Punt d'Atenció del Centre de Reempresa
Avui al programa "Posa't les piles" de Ràdio Mollet hem parlat d'un dels casos d'èxit de cessió d'un negoci a Mollet del Vallès.

L'emprenedora de la setmana: Pepi Ortiz
Avui us presentem La botigueta de Vinzia, negoci iniciat per la Pepi Ortiz.

Posa't les piles: Benvinguda als joves participants del programa Joves per l'Ocupació 2015
Avui han col·laborat amb el programa de "Posa't les piles" de Ràdio Mollet, l'Elsa Gutiérrez i en Jabir Aafif, dos joves que participen en el programa "Joves per l'Ocupació 2015".

L'emprenedora de la setmana: Xinxin Luo
Avui us presentem el restaurant La tacita de plata, projecte que ha iniciat la Xinxin Luo.

Posa't les piles: "La discapacitat no és la targeta de presentació, sinó la motivació per treballar"
Avui ha visitat l'espai "Posa't les piles" de Ràdio Mollet en David León, usuari d'EMFO i del programa Servei Integral d'Orientació, Acompanyament i Suport a la inserció de les persones amb discapacitat i/o malaltia mental (SIOAS) que es va atorgar a EMFO el passat mes de setembre.

Emprenedor de la setmana: Óscar Paredes
L'Óscar Paredes buscava més qualitat de vida i estabilitat laboral, per això es va decidir a obrir el negoci de Taxi Vallès, Trans ràdio SCCL.

Posa't les piles: Emfo dobla l'oferta dels cursos de formació ocupacional
Avui ens ha visitat la Maria Carmen Vega, alumna del curs d’Operacions auxiliars d’enregistrament i de tractament de dades i documents i hem fet una connexió telefònica amb el formador Oliver Vega que estava impartint el curs d’Activitats administratives en la relació amb el client.

L'emprenedor de la setmana: Alejandro Martínez
Olivo Mountain és el negoci que regenta Alejandro Martínez, emprenedor assessorat a EMFO, que uneix els dos mons que l'apassionen: els animals i la muntanya.

Posa't les piles: El PIVEM porta 15 anys oferint oportunitats laborals als molletans
Avui han participat en el programa "Posa't les piles" de Ràdio Mollet Anna Montero, la Nanci Morillo i la Yolanda López. I cada una ha explicat la seva experiència amb el PIVEM.

L'emprenedora de la setmana: Rosario Rubin
Avui visitem Famident, la nova clínia dental amb servei de radiologia que ha obert fa poques setmanes l'emprenedora Rosario Rubin.

Posa't les piles: El punt PAE de Mollet dóna d'alta prop de 100 empreses en un any
Avui han col·laborat en el programa de Ràdio Mollet "Posa't les piles", en Makir Ferrer i en Bernabé Guerrero, tots dos empresaris que han donat d'alta el seu negoci al Punt d'Atenció de l'Emprenedor de Mollet del Vallès, situat a EMFO.

Emprenedor de la setmana: Antonio Martos
La precarietat laboral, el fet de no trobar un lloc de treball que s’adaptés a les seves necessitats i gustos, van portar a Antonio Martos a engegar el seu propi projecte empresarial: Coppelia.

Posa't les piles: Finalitza el curs d'alfabetització digital de Treball als barris
Avui han col·laborat al programa de "Posa't les piles" de Ràdio Mollet la Sílvia Martínez i en Jose Antonio González, tots dos veïns del barri de Plana Lledó que han participat en el curs d'alfabetització digital organitzat per Treball als barris.

Emprenedor de la setmana: Francisco Alcón
Segons Francisco Alcón, el sector dels terapeutes una difícil assimilació en el mercat laboral. És per això que la millor manera de treballar va ser creant el seu propi negoci: Terapèticamanual.cat.

Posa't les piles: Les escoles ja es preparen per la Fira de cooperatives
Les cooperatives escolars de l'Escola del Bosc de Mollet, Cooperativa activa i BOM (Bons Objectes Manuals), creades en el marc dels programes que fomenten la cultura emprenedora a les escoles, han participat en el programa d'avui de "Posa't les piles de ràdio Mollet".

Emprenedor de la setmana: Francisco José García
Per a Francisco José García, obrir el teu propi negoci i ser el teu cap, era una motivació. I amb el suport d'EMFO va obrir l'empresa ACP Serveis identificació.

Posa't les piles: Inici de la formació ocupacional 2016
Aquest dimarts ens han acompanyat l'Adali Marmori i en Jaume Guart, usuaris d'EMFO que aquest any van realitzar un curs de formació ocupacional i van obtenir el certificat de professinalitat del curs d'Activitats administratives en relació amb el client i d'Atenció sociosanitària a persones dependents respectivament.

L'emprenedora de la setmana: Georgina Caamaño
Avui presentem la boutique Moter@s, el projecte emprenedor que ha engegat la Georgina Caamaño.

Posa't les piles: Projectes EMFO pel 2016
Avui han participat a l'espai "Posa't les piles" de Ràdio Mollet el regidor d'Ocupació Raúl Broto i la gerent d'EMFO, Maria-Nadal Sau.

L'emprenedor de la setmana: Susanna Comellas
Avui visitem a la Susanna Comella que recentment ha obert la botiga SC de roba i complements, tan per adolescents com per a les mares.

Posa't les piles: Novetat! Formació per a treballadors en actiu
Avui ens han acompanyat a la ràdio l'advocada Maria Teresa Marfà i l'emprenedora Ana Vilchez per explicar-nos perquè necessiten formar-se i com EMFO els ofereix els cursos que necessiten per assolir els seus objectius formatius.

L'emprenedora de la setmana: Mónica Murillo
Avui visitem a la Mónica Murillo que recentment ha obert un local on crea quadres personalitzats amb total professionalitat i discreció.

Posa't les piles: Estudiar anglès per obrir noves portes laborals
El coneixement obre moltes portes, i encara més si s’està buscant la primera feina o ens trobem en situació d’atur. En el cas dels joves que no estan estudiant ni treballant, inscriure’s al fitxer del Sistema de Garantia Juvenil els permet accedir a diferents serveis aglutinats sota aquesta mateixa iniciativa.

L'emprenedor de la setmana: Sabrina Bertomeu
Avui visitem la botiga "Posa't guapa" que ha obert l'emprenedora Sabrina Bertomeu. El seu somni era "orbir el meu propi negoci"

Posa't les piles: Cloenda del programa Joves per l'Ocupació
Aquest dimecres 25 de novembre, 66 dels joves que han participat en el projecte ‘Joves per l’Ocupació’ rebran el diploma que acredita la finalització de la formació de 300 hores en una de les següents especialitats: Perruqueria i Estètica, electricitat, cuina, cambrer/a, comerç i magatzem.

L'emprenedor de la setmana: Josep Calduch
Avui visitem Mainada, un centre que ofereix reforç escolar utilitzant el joc com a eina educativa.

Posa't les piles: S'inicien els plans d'ocupació del programa Treball i formació
Avui han visitat el programa de ràdio "Posa't les piles" Susi Madrero, ex-pla d'ocupació que va trobar feina en acabar el seu contracte de Treball i formació, i ha volgut explicar la seva experiència, i Ana Maria Navarro, que ha estat contractada pel programa 2015-2016.

L'emprenedor de la setmana: Rafael Jarilla
Avui ens acostem a la gestoria GBS - Global Business Solutions, negoci dirigit per l'emprenedor Rafel Jarilla.

Posa't les piles: Emfo forma emprenedors sobre com potenciar el teu negoci a través de les eines 2.0
Avui hem conegut quatre alumnes de la formació destinada a emprenedors sobre les eines de comunicació 2.0 de baix cost. En Moisès, la Betsaida, la Lourdes i en Joan Carles ens expliquen la seva experiència i quines sinergies han començat a sorgir entre ells.

Koru, nou centre de ioga i fisioteràpia a Mollet del Vallès
Avui ens acostem al centre de ioga i fisioteràpia KORU. L'espai l'han obert conjuntament dues emprenedores, la Lucia Lapuente i la Silvia Ibañez, a Mollet del Vallès.

Posa’t les piles: Treball als barris ha atès més de 245 persones en un any
Avui hem conegut dos veïns del barri de Plana Lledó, la Laura Carbonell i en Chakib Ejjaaouani, els quals han participat en accions formatives organitzades pel projecte Treball als barris per millorar la seva ocupabilitat.

Posa’t les piles: Treballant per l’ocupació de les persones amb trastorns de salut mental
Ens acostem a l’Oficina Tècnica Laboral d’EMFO, un servei adreçat a les persones amb trastorns de salut mental. N’hem parlat amb la Núria Sempere, de l’equip d’EMFO, i la Mònica Díez, treballadora social.

L’emprenedora de la setmana: Sònia Piedrabuena
Ens acostem a Adeslas Segurcaixa, l’oficina que la Sònia Piedrabuena ha posat en marxa a Mollet del Vallès.

Posa’t les piles: Un nou curs de cooperativistes!
Conversem amb alumnes del Col·legi Lestonnac, que ens expliquen la seva experiència com a emprenedors a través del projecte Cultura Emprenedora a l’Escola.

L’emprenedora de la setmana: Asunción González
Ens acostem al Racó de l’alquimista, que ha posat en marxa l’Asunción González.

Posa’t les piles: El PIVEM, un aprenentatge
Conversem amb la Carmen Rodríguez i l’Antònia Rodríguez, que ens expliquen la seva experiència al PIVEM, projecte d’inserció que valoren molt positivament.

Posa't les piles: Balanç positiu del Joves per l'Ocupació
Coneixem el cas del Jordi Rams, que s’ha format en l’itinerari d’electricitat, ha fet pràctiques en empresa i ahir va tenir la seva primera entrevista de feina!

L’emprenedora de la setmana: Nekane Lozano
Descobrim la bugaderia La Perla, que està capitanejada per la Nekane Lozano.

L’emprenedora de la setmana: Sonia Córcoles
Coneixem Fisiocor Mollet, on ofereixen una amplia varietat de tractaments.

Posa’t les piles: Com desenvolupar la idea de negoci?
Coneixem diferents eines per desenvolupar la idea de negoci com el Lean start up o el Canvas, “que amb només una pàgina escrita et permet reflectir els elements més importants de l’empresa i veure globalment si tots estan ben connectats”, ha explicat l’Eva Jiménez, de l’equip d’EMFO.

Posa’t les piles: EMFO, un aliat per a les empreses. El cas de Fecosauto
Parlem amb l’administrador de Fecosauto, Joan Clapé, que ja fa temps que col·labora amb EMFO: “Ens van fer una visita a l’empresa i ens van oferir diferents opcions de persones en pràctiques. En vam acollir dues i una encara continua amb nosaltres”, recorda.

L’emprenedora de la setmana: Ana González
Avui us presentem el forn de pa Delícies sense gluten Mollet , el projecte que ha tirant endavant l’Ana González.

Les emprenedores de la setmana: Alexandra Peso i Alexandra García
Aquesta setmana descobrim el Centre l’Arbre que han impulsat les emprenedores Alexandra Peso i Alexandra García.

Posa’t les piles: Balanç positiu dels cursos de Formació Ocupacional
Aquest matí a Ràdio Mollet hem pogut escoltar el testimoni de dues alumnes que han finalitzat cursos de Formació Ocupacional.

L'emprenedor de la setmana: Ángel Gutiérrez
A Mossegades Burger, situat al carrer Carme, 2 (Mollet) elabora les millors hamburgueses artesanals amb ingredients frescos, de qualitat, tot donant un bon servei als clients.

L'emprenedora de la setmana: Neus Villalbí
La Míriam Rodero ha cedit a Neus Villalbí una parada de queviures al Mercat Municipal de Mollet.

L'emprenedora de la setmana: Mª Àngels Ruiz
El Tast és una botiga de menjars preparats casolans amb un menú diari de 5 euros.

L'emprenedor de la setmana: Toni Contreras
Més que Fisio ofereix un servei global, totalment personalitzat, de fisioteràpia, salut i esport

Ampliació de l’edat, dels 16 als 29 anys, per accedir al Programa de Garantia Juvenil
Tots els programes per reduir l’atur juvenil i l’abandonament dels estudis a Mollet, a través d'EMFO.

Posa't les Piles: El camí cap al certificat de professionalitat i la inserció laboral
Forma i Insereix és un programa de formació teòrica i pràctica per obtenir un certificat de professionalitat i amb compromís d’inserció laboral de col·lectius especialment afectats per l’atur.

L'emprenedor de la setmana: JM Moda
Fa un mes que JM Moda ha obert les seves portes al carrer Gaietà Vinzia 73, de Mollet.

L'emprenedora de la setmana: Delícies Cafè
Podeu gaudir d'un bon cafè i d'un ambient agradable al Delícies Cafè de Gaietà Vinzia 72 (Mollet).

Els emprenedors de la setmana: Jose Enrique Martín i Francisca Ruiz
José Enrique Martín i Francisca Ruiz han obert l'Administració de Loteria número 5, Los sueños de la Riera, situada a la Rambla Pompeu Fabra77, local 2a (Mollet).

Darrers dies de la Festa Major de Gallecs (Mollet)
Et presentem les activitats que es faran des del dijous 23 fins al dissabte 25 de juliol.

L’emprenedor de la setmana: Mequonic Engineering S.L
L’emprenedor de la setmana: Mequonic Engineering S.L ofereix serveis d’enginyeria de desenvolupament de producte, tot integrant l’electrònica i la mecànica.

Posa't les Piles: Ludoteca La Granota, un altre cas d’èxit del programa Reempresa a Mollet
EMFO proporciona suport tant a les persones que volen cedir un negoci com a emprenedors que volen comprar una empresa viable que ja està en marxa.

Posa't les Piles: Els emprenedors Benito Iranzo i Jordi Pérez ofereixen la “Ruta Gastronòmica en Segway”
EMFO ajuda els emprenedors a crear la seva empresa i promou sinèrgies entre aquests i els empresaris.

L'emprenedora de la setmana: Doguete
Claudia Reche ha obert Doguete, botiga low cost i perruqueria per a mascotes a l'Av. Jaume I 120 de Mollet.

EMFO explica els casos d’èxit de reemprenedors de Mollet al saló bizBarcelona
EMFO, com a Centre de Reempresa, ha participat en el saló d’emprenedors i empresaris bizBarcelona per explicar l’èxit de reemprenedors de Mollet

L'emprenedora de la setmana: Susana Aranda
La Susana Aranda ha obert recentment FrutiVerdu, una botiga on venen fruites, verdures, olives, ous i olis, a Mollet del Vallès.

Posa't les Piles: actualització i adaptació del CV a cada oferta de feina
Enguany s’han incrementat un 70% les ofertes gestionades per la Borsa de Treball d’EMFO, respecte l'any 2014.

Posa't les Piles: Pla de xoc per reduir l’atur juvenil: Programa de Garantia Juvenil
La Garantia Juvenil és una iniciativa a nivell europeu per reduir l'atur juvenil, juntament amb altres programes com Joves per l’Ocupació i Fem Ocupació per Joves.

L' emprenedor de la setmana: Restaurant Brasabeef
El Restaurant Brasabeef, situat al carrer Agricultura 20, de Mollet, ofereix una proposta gastronòmica amb inspiració americana sense perdre les arrels mediterrànies.

Posa't les Piles: Bons resultats de l'Agència de Col·locació d'EMFO
Troben feina el 37% d'usuaris de l'Agència de Col·locació d'EMFO

L'emprenedora de la setmana: Emma Sánchez
Emma Sánchez, ha obert el Dolç Racó, una botiga de llaminadures, productes salats, gelats, begudes i regals, al carrer Sant Roc 25, local 4, de Mollet del Vallès.

Posa't les Piles: La taxa d’inserció dels beneficiaris del PIVEM és del 60-70%
Les dades d’inserció del Programa d’Inserció Professional (PIVEM) són molt positives ja que el 60-70% d’aquells que passen per aquest programa han trobat feina un cop que aquest finalitza. “Això és molt gratificant per a tot l’equip”, comenta Núria Sempere, de l’equip d’EMFO.

'Posa't les piles': EMFO dóna suport a la transmissió d’empreses
Coneixem el cas de la Míriam Rodero, que ha cedit una parada de queviures del mercat a l’emprenedora Neus Villalbí amb el suport d’EMFO.

L'emprenedora de la setmana: Maria Teresa Pedragosa
L’emprenedora d’aquesta setmana ens presenta el seu projecte Pedragosa Marfà Advocats.

'Posa't les piles': Les pràctiques, una oportunitat pels alumnes i l’empresa
Els alumnes en pràctiques aporten aire fresc a l’empresa, és una font molt bona de reclutament” ha assegurat la Glòria Garcia, directora de Recursos Humans de l’empresa Precintia, que afegeix “ho recomanaria a tothom, és molt positiu”.

'Posa't les piles': Èxit de la fira de cooperatives escolars
Tornem a viure la fira de cooperatives artesanals del passat dimarts 28 d'abril a través de l'experiència de professors i alumnes del CEIP Princesa Sofia.

Les emprenedores de la setmana: Mireia Fernández i Natalia Garcia
Us presentem un nou centre d’estètica i massatges que ha obert les portes a Mollet, es tracta de Sensacions M&N.

'Posa't les piles': Els Joves per l’Ocupació iniciaran pràctiques en empresa
Conversem amb dos participants del projecte Joves per l'Ocupació, que en aquests moments estan fent la formació professionalitzadora i estan a punt per iniciar les pràctiques en empresa.

L’emprenedor de la setmana: Sergio Anton
Aquesta setmana ens acostem a Hair Concept, la perruqueria que ha posat en marxa el Sergio Anton.

'Posa't les piles': Potenciar la xarxa entre emprenedors
Ens acostem a les propostes que oferim des d’EMFO per tal d’impulsar les sinergies i les col·laboracions entre els emprenedors.

L’emprenedora de la setmana: Alba Sanuy
Des d’Educació ambiental ¡mplícita (ea¡) treballen amb els infants per promoure actituds responsables amb l’entorn natural.

'Posa't les piles': Inici dels plans d’ocupació
Coneixem l’experiència de dues persones que el passat 23 de març van començar un nou pla d’ocupació a Mollet del Vallès.

L’emprenedor de la setmana: Manuel Debón
Després de molts anys d’experiència en el sector, el Manuel Debón ha posat en marxa el seu propi projecte Transportes Debón.

'Posa't les piles': L’autoestima, factor clau en la recerca de feina
Avui ens acostem al programa MARMI, itineraris d’inserció per a persones en situació d’atur i perceptores de la Renda Mínima d’Inserció (RMI).

L’emprenedor de la setmana: Julien Deltour
Coneixeu Hexatech?

L’emprenedor de la setmana: Francisco Castaño
Ja heu tastat el Bar Nuevo Vitorino?

'Posa't les piles': Certificar la competència digital
Com acredites els coneixements d’informàtica al teu currículum? Per crear un estàndard comú i amb l’objectiu de certificar les competències en Tecnologies de la Informació i la Comunicació la Generalitat va crear l’ACTIC.

Els emprenedors de la setmana: Pau Cortinas, Sara Sediles i Teddy Chapuis
Aquesta setmana coneixem Conectamosxti, empresa de telemàrqueting.

'Posa't les piles': Prepara’t per posar en marxa el teu negoci
Per dotar d'eines els emprenedors que posen en marxa el seu negoci, des d'EMFO hem programat diferents cursos en col·laboració amb l'Escola Empresarial Cooperativa Aposta.

L'emprenedora de la setmana: Lilian Amaral
Descobrim el projecte que ha tirat endavant la Lilian Amaral, la botiga de roba i confecció Fil i Agulla.

'Posa't les piles': Formació en activitats de venda
Ens acostem a la 3a edició del projecte Forma i Insereix, que enguany ofereix 610 hores de formació en l’àmbit d’Activitats de Venda.

L'emprenedora de la setmana: Estefania Guerrero
Aquesta setmana us presentem Digit Barcelona una agència de màrqueting digital.

'Posa't les piles': L’actitud és fonamental
Aquesta setmana ens acostem al PIVEM, projecte d’inserció laboral en el qual es combina la contractació laboral amb les tutories de seguiment per optimitzar la recerca de feina.

Les emprenedores de la setmana: Ainoa Serra i Maribel Veloz
Coneixeu La Vitamina ?

'Posa't les piles': Formació per joves
Parlem amb alguns dels participants del nou projecte Joves per l’Ocupació, que es gestiona des d’EMFO i té per objectiu construir una trajectòria professional i acadèmica a joves d’entre 16 i 24 anys.

'Posa't les piles': Hi ha moltes maneres de buscar feina
Els participants de l’Espai de Recerca de Feina, ubicat a Can Pantiquet, compten amb tots els recursos materials per a la recerca de feina i, el més important, amb el suport de l’equip d’EMFO que els ajuda a optimitzar la recerca de feina.

L’emprenedor de la setmana: Miguel González
Aquesta setmana ens apropem al Life Club , posat en marxa pel Miguel González.

'Posa't les piles': Reempresa, un nou model d’emprenedoria
Coneixeu el servei de Reempresa? Descobrim aquest mercat de compra-venda de petites i mitjanes empreses de la mà d’un cedent i un reemprenedor, que ens expliquen el seu cas.

L’emprenedora de la setmana: Laura Franco
Coneixeu Petits i mamàs ? És la perruqueria per a tota la família que ha creat la Laura Franco.

'Posa't les piles': Actualitzar coneixements i habilitats
Conversem amb dues alumnes dels itineraris de Formació Ocupacional que han començat aquestes últimes setmanes: Maria Àngels Berbel, d’Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials, i la Rayma Rodríguez, d’Activitats administratives en la relació amb el client.

L’emprenedora de la setmana: Neus Marquès
Avui us proposem descobrir L’art del cosir , la merceria creativa que ha posat en marxa la Neus Marquès.

'Posa't les piles': Les cooperatives escolars comencen a crear els seus productes
Representants de l’escola Montseny expliquen la seva experiència com a emprenedors a Ràdio Mollet.

L’emprenedor de la setmana: Andrés Saavedra
Coneixeu Caffe Il forno? Un espai on podreu gaudir d’un ambient relaxat i una gran varietat de productes.

'Posa't les piles': Formació i contractació
Parlem amb l’Estrella Navarro i la Susi Madrero, que en el marc del projecte Treball i Formació han tornat a treballar.

L’emprenedor de la setmana: Cesar Nuñez
Aquest desembre va obrir les portes el bar El Glop Blau, que ha posat en marxa el Cesar Nuñez.

'Posa't les piles': Nova edició del curs d’e-commerce
Al desembre va finalitzar el curs Tot sobre l’e-commerce, en el qual una cinquantena de persones han après a comprar i vendre productes a través de la xarxa. Atès l’èxit, des d’EMFO se n’està organitzant una nova edició.

L’emprenedor de la setmana: Elias Bigas
Aquesta setmana ens fixem en Roots Tattoo, el projecte de l’Elias Bigas.

L’emprenedor de la setmana: Prudenci Irurre
Avui us convidem a conèixer Maskotia, la clínica veterinària que ha posat en marxa el Prudenci Irurre.

L’emprenedora de la setmana: Núria García
Aquesta setmana us presentem Sant Francesc 4, un espai dedicat al benestar.

Les emprenedores de la setmana: Cristina Guijo i Juana Bonillo
Coneixeu CJ Perruqueres? És el projecte que han posat en marxa la Cristina Guijo i la Juana Bonillo.

'Posa't les piles': Nous cursos de Formació Ocupacional
Per aquest pròxim curs, des d’EMFO oferirem 8 cursos de Formació Ocupacional, a més d’altres accions de formació per optimitzar la recerca de feina. En parlem amb l’Esther Alcaraz, de l’equip d’EMFO.

Obertes les preinscripcions als itineraris de Formació Ocupacional 2014-2015
Aquesta és la llista de cursos pendents de resolució pel Servei d'Ocupació de Catalunya. Ja us hi podeu preinscriure a través de la web d'EMFO!

L’emprenedora de la setmana: Elena Rubio
Aquest mes de desembre ha obert les portes Elenirc, un espai on la fotografia és la protagonista.

'Posa't les piles': Informàtica per la recerca de feina
Durant tot aquest any més de 250 persones s’han beneficiat del dispositiu d’inserció Treball als barris, que ofereix formació i suport als ciutadans per optimitzar la recerca de feina.

'Posa't les piles': Lliurament de diplomes del Joves per l’Ocupació
Aquesta tarda s’entreguen els diplomes a la seixantena de joves que han finalitzat la formació professional en el marc del programa Joves per l’Ocupació. En parlem amb alguns d’ells!

Els emprenedors de la setmana: Teresa Peñacoba i Jaume Guart
Aquesta setmana descobrim la carnisseria Jaume’s , un espai on hi trobareu carn al tall i varietat de productes.

'Posa't les piles': Curs de comerç electrònic per emprenedors
Comprar i vendre productes i serveis a través de la xarxa. Des de finals d’octubre una quarantena d’emprenedors s’estan formant en comerç electrònic amb el suport d’EMFO.

L’emprenedora de la setmana: Maria Dolores Francisco
Us presentem Autocolada, un servei d’autorentat que al mateix moment que renta desinfecta la roba i la màquina.

'Posa't les piles': Tallers d’informàtica bàsica
Des de finals d’octubre, a EMFO hem posat en marxa FLAIXTIC, tallers d’informàtica bàsica aplicada a la recerca de feina.

L’emprenedor de la setmana: Percy Vásquez
Coneixeu la Clínica Dental Dr.Vásquez.

'Posa't les piles': Lliurament de diplomes Formació Ocupacional i Forma i Insereix
Aquest dijous 13 de novembre, prop de dos-cents alumnes rebran els diplomes dels cursos de Formació Ocupacional i el projecte Forma i Insereix. En parlem amb algun d’ells.

L’emprenedora de la setmana: Mirian Adela Acuña
Avui us presentem Telefonía Mollet, el projecte que ha posat en marxa la Mirian Adela Acuña.

'Posa't les piles': EMFO acompanya els emprenedors en l’accés al finançament
Els emprenedors Sergio Castillo i José Luis Marco comparteixen els seus projectes d’emprenedoria i el recolzament que han rebut d’EMFO.

L’emprenedora de la setmana: Celia Millan
Avui us proposem descobrir Tu Petit Mon, una botiga on line de decoració infantil.

'Posa't les piles': Contractacions bonificades
Parlem amb el Manuel Rafael, del restaurant El Balconet, que ha contractat un dels joves participants del programa Joves per l’Ocupació.

L’emprenedor de la setmana: Ferran Jiménez
Coneixeu La Tramolla? És l’espai de creació artística que ha posat en marxa el Ferran Jiménez.

'Posa't les piles': Un nou curs de cultura emprenedora a les escoles
Comença un nou curs i des dels centres escolars de Mollet es participa un any més en els projectes de foment de la cultura emprenedora a les escoles.

L’emprenedor de la setmana: Miguel Moreno
Aquesta setmana descobrim COIMAN, una assessoria de seguretat per empreses que manipulen mercaderies perilloses.

'Posa't les piles': Inici del projecte Agència de Col·locació
Parlem amb participants del nou projecte d’Agència de Col·locació, que té per objectiu la inserció laboral d’un centenar de persones que es troben en situació d’atur.

L’emprenedora de la setmana: Marga López
Coneixeu Diez euros? És la botiga que ha posat en marxa l’emprenedora Marga López

'Posa't les piles': Nous tallers de recerca de feina
A EMFO iniciem nous tallers de recerca de feina, adaptats al mercat laboral actual. En parlem amb la Cristina Gómez i la Mònica Martín, de l’equip d’EMFO.

L’emprenedora de la setmana: Maribel Cano
Avui us presentem Mètode, l’acadèmia de reforç escolar que ha posat en marxa l’emprenedora Maribel Cano.

'Posa't les piles': Presentació del PAE
Aquest matí s’ha fet la presentació oficial del Punt d’Atenció a l’Emprenedor (PAE). Des del passat mes de maig, se n’han beneficiat 25 emprenedors, que han pogut tramitar l’alta d’empreses i empresaris de forma immediata i amb un únic tràmit.

L’emprenedor de la setmana: Borja Anguita
Abae és el negoci d’instal·lacions i reparacions que ha posat en marxa el Borja Anguita.

L’emprenedora de la setmana: Nora Castillo
Avui us convidem a conèixer La Pelu, que ha obert les portes a Mollet.

'Posa't les piles': Bona nota per als exàmens d’anglès
El passat juliol una vintena d’alumnes dels itineraris d’anglès de Formació Ocupacional es van presentar als exàmens oficials de Cambridge i d’aquests un 95% han aprovat!

L’emprenedora de la setmana: Sara Cortés
Vols rentar molta roba en poc temps? L’emprenedora Sara Cortés ens presenta Fabramàtic un negoci innovador a Mollet.

'Posa't les piles': Reiniciem el curs
Després de la parada estiuenca, reprenem la temporada radiofònica conversant amb la gerent d’EMFO, Maria-Nadal Sau, que presenta els projectes i accions per aquests pròxims mesos.

L’emprenedora de la setmana: Esther García
Aquesta setmana us presentem Esther de la Sando - Regals, que va obrir les portes a Mollet el passat dissabte.

L’emprenedora de la setmana: Anaïs Cerrillo
Coneixeu El Baobab?? És el gabinet de psicologia multidisciplinar que ha posat en marxa l’Anaïs Cerrillo.

L’emprenedor de la setmana: Angel Vasilev
Heu de reparar un ordinador? Avui us presentem A.M.INFORMATICA, el projecte de l’Angel Vasilev.

L’emprenedora de la setmana: Irene Roche
Aquesta setmana us convidem a tastar els productes elaborats al forn de pa i pastisseria Orriols, el projecte que ha tirat endavant l’emprenedora Irene Roche.

L'emprenedor de la setmana: Daniel Gómez
Avui us presentem el projecte del Daniel Gómez, que ha posat en marxa l’empresa IM-14, SL.

Posa't les piles: final de temporada
Acomiadem la temporada del 'Posa't les piles' conversant amb diferents emprenedors, empreses i ciutadans que han explicat la seva experiència amb EMFO. Al programa també hi ha participat la gerent d'EMFO, Maria-Nadal Sau.

L’emprenedor de la setmana: Juan Garcia
Des de la setmana passada, Mollet compta amb un nou restaurant de tapes, La Tacita de Plata.

'Posa't les piles': El PIVEM, projecte d'inserció
Parlem del programa d’inserció professional PIVEM amb la Conchi Casado, de l’equip d’EMFO, la Saray Martínez i el Rafael Domínguez, que actualment hi estan treballant.

L’emprenedora de la setmana: Maria Luisa Fernández
Aquest mes de juliol la Maria Luisa Fernández ha obert les portes de la xurreria Fervi, on hi trobarem varietat de productes elaborats artesanalment.

'Posa't les piles': Formació en eines TIC per emprenedors
Com gestiones el dia a dia d’una empresa? L’aplicatiu gratuït einesTIC, impulsat per la Generalitat de Catalunya, facilita qüestions de facturació, estocs, gestió de documents... En parlem amb dues emprenedors que van assistir a la formació del passat 9 de juliol a EMFO.

L’emprenedor de la setmana: Daniel Rivero
Aquest mes el Daniel Rivero ha començat a treballar com a transportista autònom. Es va donar d’alta com a empresari a EMFO i amb un únic tràmit, a través del Document Únic Electrònic.

'Posa't les piles': Les pràctiques en empresa
Parlem de les pràctiques en empresa incloses als itineraris de Formació Ocupacional, que acabaran el pròxim 31 de juliol.

L’emprenedor de la setmana: Guifré Jordi Galí
El Guifré Jordi Galí ha posat en marxa la consultoria de màrqueting on line Socmed.

'Posa't les piles': Insercions de l’Espai de Recerca de Feina
Parlem amb dos participants de l’Espai de Recerca de Feina que han trobat feina gràcies a aquest projecte. Es tracta d’un espai ubicat a Can Pantiquet i equipat amb ordinadors, telèfon i connexió Internet, i que compta amb el suport i assessorament de dues persones de l’equip d’EMFO.

L’emprenedor de la setmana: Jordi Pérez
Aquesta setmana us presentem un projecte innovador a Mollet del Vallès, l’empresa Segway Green Tour que ha posat en marxa el Jordi Pérez.

L’emprenedor de la setmana: Cristina Sandoval
El passat 30 de maig la Cristina Sandoval va inaugurar Líneaa Ñ, una botiga de roba per persones amb discapacitat.

'Posa't les piles': Primeres contractacions del Fem Ocupació per Joves
Parlem d’un programa nou d’aquest any, el Fem ocupació per joves, que s’adreça a joves desocupats d'entre 18 i 30 anys, amb ESO o Batxillerat, i que no tenen formació professionalitzadora o que volen canviar de sector.

L’emprenedor de la setmana: Cristóbal Ayala
Després d’una àmplia trajectòria en reparació i instal·lació de dispositius electrònics en el camp de les antenes i televisors, el Cristóbal Ayala s’ha submergit en l’apassionant món de la investigació.

'Posa't les piles': Formació i actitud, factors clau en els processos de selecció
Què tenen en compte les empreses, a l’hora de valorar futurs treballadors? En parlem amb el Paco Sichar, gerent de Comergurp, i la Maria-Nadal Sau, gerent d’EMFO.

L’emprenedor de la setmana: David Balaguer
Des de la setmana passada, Mollet compta amb un nou establiment especialitzat en la venda de llaminadures, fruits secs, begudes fresques... Es tracta de Golofesta, el projecte que ha tirat endavant el jove David Balaguer.

'Posa't les piles': Fira de cooperatives escolars
El pròxim divendres 6 de juny els alumnes de quatre escoles de Mollet del Vallès posaran a la venda els productes que han creat en el marc dels programes Cultura emprenedora a l'escola, impulsat per la Diputació de Barcelona, i Aprendre a Emprendre d'EMFO.

Els emprenedors de la setmana: Mª Àngels Maymó i Benito Iranzo
Aquesta setmana us convidem a tastar una nova proposta gastronòmica: el restaurant En Boca, que la Mª Àngels Maymó i el xef de renom Benito Iranzo han obert aquesta setmana.

'Posa't les piles': L’alta d’autònoms en 5 minuts
Parlem del nou Punt d’Atenció a l’Emprenedor d’EMFO, que simplifica l’alta d’empresaris gràcies al Document Únic Electrònic (DUE).

L’emprenedora de la setmana: Maria Jesús Pérez
Aquesta setmana us presentem Bendita Locura, la botiga de roba i complements que ha posat en marxa la .

'Posa't les piles': Ha començat el curs de comerç internacional
Aquest mes de maig una quinzena de persones s’estan formant en comerç internacional, en el marc del dispositiu de Treball als barris que s’està duent a terme a Plana Lledó. En parlem amb dues de les alumnes.

L’emprenedor de la setmana: Francisco García
Un canvi d’imatge? Us convidem a descobrir Franc Perruquer, que ha obert les seves portes aquest mes de maig.

'Posa't les piles': Els Joves per l’Ocupació inicien la formació professionalitzadora
La setantena de participants del Joves per l’Ocupació s’estan formant en els itineraris de perruqueria i estètica, electricitat, cambrer i cuina, o magatzem i comerç.

'Posa't les piles': Treball de competències al PIVEM
Una de les novetats d’aquest any a EMFO són les sessions grupals de seguiment on els operaris del PIVEM treballen les competències per millorar les seves possibilitats d’inserció.

L'emprenedora de la setmana: Raquel Morillo
Avui us presentem el projecte de la Raquel Morillo, especialitzada en fotografia de nadons de menys de 15 dies, i en fotografia infantil i premamà en general.

L'emprenedor de la setmana: Marc Álvarez
Venda on line de corbates de disseny? Aquesta és la proposta de l’emprenedor Marc Álvarez, que ens convida a conèixer el projecte Defyned.

'Posa't les piles': Formació en activitats de venda
Aquest és el segon any que a EMFO desenvolupem el Forma i Insereix, que enguany se centra en l’àmbit d’activitats de venda. En parlem amb alumnes del programa i la Mercè Latre, de l’equip d’EMFO.

L'emprenedor de la setmana: Pedro Haro
Avui descobrim Servibrik, el projecte que ha posat en marxa el Pedro Haro. Aquesta botiga de bricolatge va obrir les seves portes el passat 7 d’abril.

'Posa't les piles': Formar-se per acreditar les competències digitals
Parlem de l’ACTIC, l’acreditació en competències digitals que emet la Generalitat de Catalunya, amb el Cristian Pulido, de l’empresa SPIN (www.preparacioactic.cat), i el Joan Esteve, que l’any passat va fer la formació ACTIC amb EMFO i ja té el certificat bàsic.

L'emprenedor de la setmana: Vicenç Huguet
El Vicenç Huguet ens presenta el seu projecte Regalesia

Xerrades de mobilitat juvenil internacional 2014
Estàs pensant en marxar fora? El Servei d'Informació Juvenil de l'Ajuntament de Mollet del Vallès ha organitzat xerrades informatives adreçades a joves que tenen previst fer una estada a l'estranger, ja sigui per estudiar, treballar, fer pràctiques o un voluntariat.

'Posa't les piles': Emprenedors que aposten pels negocis on line
Quins són els avantatges de muntar un negoci a la xarxa? En parlem amb l’Eva Jiménez, de l’equip d’EMFO, l’Isaac Lacueva, que s’està plantejant muntar una parafarmàcia on line, i la Gisela Bombilà, darrere d’un projecte ja consolidat com és Tinta Sonora.

L'emprenedora de la setmana: Celia Socias
La Celia Socias ens convida a entrar a la perruqueria Azuara Estilistas, que va inaugurar a finals de març.

'Posa't les piles': EMFO posa en marxa el taller ‘Anglès de butxaca’
La setmana que ve comença el taller ‘Anglès de butxaca’ adreçat a persones que treballin especialment en l’àmbit d’atenció al client i que no tinguin coneixements, o amb un nivell molt bàsic, de l’idioma.

Les emprenedores de la setmana: Natàlia Gutiérrez i Jessica Jarque
La Natàlia Gutiérrez i la Jessica Jarque han posat en marxa Garabato’s, una botiga on line de roba i productes de segona mà per a nens de 0 a 12 anys.

'Posa't les piles': EMFO col·labora en el procés de selecció de Norauto
El pròxim dissabte 29 de març s’inaugura l’autocentre de Norauto a Mollet, que compta amb un dotzena de treballadors que han estat seleccionats amb la col·laboració d’EMFO.

L’emprenedor de la setmana: Blas Retuerce
Des de mitjans de febrer el Blas Retuerce està operant amb el seu nou taxi.

'Posa't les piles': Com funciona l’Espai de Recerca de Feina
Parlem del nou Espai de Recerca de Feina, que compta amb recursos informàtics i l’assessorament de dues persones de l’equip d’EMFO que orienten els usuaris per tal d’optimitzar el seu procés de cerca de feina. Està ubicat a Can Pantiquet.

L'emprenedora de la setmana: Dolores Ávila
La Dolores Ávila ens convida a entrar a la Peixateria Loli, negoci que ha reobert pel seu compte.

'Posa't les piles': EMFO participa al projecte europeu Acrojump
Ens apropem al projecte europeu Acrojump, que té per objectiu crear una xarxa social destinada a joves i orientada a la recerca de feina.

L'emprenedor de la setmana: Javier Pardo
El Javier Pardo ens presenta Dynamic-tic, una empresa de serveis de màrqueting en línia.

'Posa't les piles': Programa Mixt Treball i Formació
Coneixem com funciona aquest projecte a través de dos dels participants, Esther Gambau i Ernest Manciñeiras, a més de la Marta Llauradó, de l’equip d’EMFO.

Els emprenedors del mes
Aquest mes de febrer ens hem fixat en tres emprenedors d'EMFO, que ens han presentat els seus negocis.

'Posa't les piles': Nous cursos per emprenedors
Presentem els nous cursos de Gestió de tresoreria i Gestió laboral, que tenen per objectiu dotar de més recursos els emprenedors que inicien un negoci propi.

L'emprenedor de la setmana: Ruben Díaz
El Ruben Díaz ens convida a entrar a Ropa de Hogar Angelines, on hi podem trobar tot tipus d'articles per vestir casa nostra.

'Posa't les piles': Les tutories de seguiment, valor afegit del PIVEM
Ens acostem al PIVEM, programa d’inserció professional per a persones amb dificultats d’accés al mercat laboral. Actualment realitza serveis de neteja i manteniment, bustiades, muntatge de tarimes...

L'emprenedora de la setmana: Alícia Aledo
L’Alícia Aledo ens presenta Nolimits Dance Studio, on ofereixen un ampli ventall de modalitats de ball.

‘Posa’t les piles’: Els escolars aprenen a emprendre
Parlem dels programes de foment de la cultura emprenedora a les escoles i els joves representants de les cooperatives Coprinso i Eps expliquen la seva experiència d’emprenedoria.

L’emprenedor de la setmana: Miguel del Jesús
A principis d’any el Miguel del Jesús va inaugurar el Centre Auditiu Miguel del Jesús.

'Posa't les piles': Balanç del programa d’Ocupació per aturats de llarga durada
La responsable Marta Llauradó i el Pedro Pérez, del grup auxiliar de magatzem, parlen del programa d’Ocupació per aturats de llarga durada, que finalitza el març de 2014.

Els emprenedors de la setmana: la Sílvia Torralba i el Jacint Roca
La Sílvia Torralba i el Jacint Roca ens conviden a provar els productes a granel de la seva botiga ecològica Som Naturals

'Posa't les piles': Formació per a joves
L’Esther Alcaraz, responsable de formació d’EMFO, presenta els programes de formació per a joves, i escoltem el testimoni de la Conchi Gómez, participant de l’última edició del Joves per a l’Ocupació.

L'emprenedora de la setmana: Montserrat Rodríguez
La Montserrat Rodríguez ha inaugurat aquesta setmana Mollet Coworking, el primer espai d’aquestes característiques a la ciutat.

‘Posa’t les piles’: Reempresa a Mollet del Vallès
A l’espai de Ràdio Mollet parlem de la incorporació de Mollet al Centre de Reempresa de Catalunya, un servei que impulsa la compra-venda d’empreses per evitar el tancament de negocis viables.

L'emprenedora de la setmana: la família Egea
La Montserrat Egea i la seva família han engegat la cafeteria Boig per tu a Santa Perpètua de Mogoda.

'Posa't les piles': Ha començat la Formació Ocupacional 2013-2014
A mitjans de desembre es va iniciar l’itinerari d'Activitats auxiliars en conservació i millora de forests. N’han parlat, a l’espai de Ràdio Mollet, la responsable de formació d’EMFO, Esther Alcaraz, i dos alumnes, Daniel Corbera i Mamadou Moustapha Thiam.

L'emprenedora de la setmana: Maria Ángeles Garcia
La Maria Ángeles Garcia ens presenta Gessamí.es, un nou projecte d’assessoria d’imatge.

'Posa't les piles': Projectes 2014
A EMFO l’activitat no s’atura mai i comencem aquest 2014 amb un ampli ventall de projectes i programes per a l’ocupació i formació dels ciutadans de Mollet del Vallès.

L'emprenedor de la setmana: Luis Fernando Ortega
A principis de desembre, el Luis Fernando Ortega i la Verónica Lopera van inaugurar FUUM, punt de venda de cigarretes electròniques.

L'emprenedora de la setmana: Gemma Ruiz
Fa un mes la Gemma Ruiz va obrir les portes del seu negoci Miquetes, un espai especialitzat en la venda de productes a granel.

'Posa't les piles': Recull d'entrevistes
Coincidint amb l’últim programa de l’any, avui a l’espai de Ràdio Mollet hem aprofitat per recuperar algunes de les entrevistes que hem fet aquests últims mesos.

L'emprenedor de la setmana: Pere Corpas
El Pere Corpas ens presenta COBE Formació, la seva consultoria en l'àmbit de la salut.

Avui al ‘Posa’t les piles’ coneixem un nou projecte d’assessoria d’imatge
Al programa de Ràdio Mollet parlem amb l’emprenedora Maria Ángeles Garcia, que ha creat l’empresa Gessami.es

L'emprenedora de la setmana: Natalia Ivanova
La Natalia Ivanova ens convida a viatjar per la gastronomia europea a través de la seva botiga Sibèria Mini Mercat

Posa't les piles: Treball als barris 2013
Parlem del Treball als barris i el PIVEM amb la Maria-Nadal Sau, gerent d’EMFO, i la Mireia Vilar, participant del programa que ens explica la seva experiència.

L'emprenedora de la setmana: Alícia Rueda
L'Alícia Rueda, a través del projecte Càmbium, vol aportar el seu gra de sorra per contribuir a una societat més sostenible.

S’han lliurat els diplomes de Formació Ocupacional 2012
Una seixantena d’alumnes van rebre ahir, a la sala d’actes d’El Lledoner, els diplomes de la Formació Ocupacional impartida per EMFO durant aquest curs 2012-2013

'Posa’t les piles': balanç Formació Ocupacional 2012-2013
Demà dimecres 27 de novembre s’entreguen els diplomes dels cursos de Formació Ocupacional 2012-2013. Alguns dels alumnes que hi han participat han explicat la seva experiència al programa de ràdio.

L'emprenedor de la setmana: Eduard Tomás
L'Eduard Tomás va obrir un negoci fa només un mes. Es tracta de la franquícia Free water.

Avui al 'Posa't les piles' parlem amb la psicòloga Patrícia Ramírez
La Patrícia Ramírez és una psicòloga que ha treballat amb equips de futbol i altres esportistes, ha escrit dos llibres (Autoayúdate i Entrénate para la vida) que aquesta tarda estarà a Mollet del Vallès per a fer una xerrada motivacional als Joves per l'ocupació i altres usuaris d'EMFO.

L'emprenedora de la setmana: Mª Victoria Galán
L'emprenedora d'aquesta setmana és la molletana Mª Victoria Galán, que demà divendres 15 de novembre s'estrena com a emprenedora.

Avui al 'Posa't les piles' parlem dels propers cursos de Formació Ocupacional
Ens acompanya l'Esther Alcaraz responsable dels cursos de Formació Ocupacional que s'impartiran a EMFO per a aquest curs 2013-2014 per donar-nos alguns detalls d'aquests nous itineraris formatius.

L'emprenedora de la setmana: Ruth Guardado
Aquest setembre, les nostres emprenedores de la setmana, van iniciar el seu projecte: una escola bressol al centre de la ciutat, però amb el caliu que ofereix un espai com és la masia de Can Pacià: El petit moll

El Xavier Fortuny és el convidat del 'Posa't les piles'
El Xavier Fortuny ens explica la seva experiència amb EMFO i amb el curs de Formació Ocupacional de Conservació i millora de forests, el qual l'ha ajudat a trobar feina.

L'emprenedora de la setmana: Cristina Espinosa
La Cristina Espinosa és la nostra emprenedora de la setmana perquè acaba d'obrir una botiga de xuxeries, Ralet... Ralet...

Al 'Posa't les piles' coneixem una nova empresa mediambiental
Al programa de ràdio del 'Posa't les piles' parlem amb l'Aida Grima i la Muriel Pascual que han creat l'empresa Geoblau

Les emprenedores de la setmana: Aida Grima i Muriel Pascual
Aquesta setmana les emprenedores són Aida Grima i Muriel Pascual, i són molt verdes, perquè han muntat una empresa que treballa la formació mediambiental, Geoblau

L'origen del 'Cultura emprenedora a l'escola' al 'Posa't les piles'
Per segon any, engega el projecte 'Cultura emprenedora a l'escola' amb l'escola Montseny i, com a novetat, també amb l'escola Princesa Sofia. L'objectiu és formar els professors i ensenyar als alumnes els valors de l'emprenedoria a través de la creació de la seva pròpia cooperativa. Parlem amb dues formadores del projecte origen, Valnalón, la Raquel García i l'Amara Hinojal.

L'emprenedor de la setmana: Joan Ferrando Guasch
El Joan Ferrando Guasch és Polang Design, un estudi de disseny especialitzat en disseny de catàlegs, webs i publicacions de qualitat per a empreses i institucions.

El 'Posa't les piles' explica el procés de l'emprenedor
I ho fem amb l'ajuda del Miguel de Jesús, un veí de Mollet del Vallès que tria l'opció d'autoocupar-se com a alternativa a l'atur.

Els emprenedors de la setmana: Gisela Bombilà i Rubén Pérez
Els emprenedors d'aquesta setmana són un noi i una noia que han iniciat un negoci online de samarretes, estampacions, disseny, productes personalitzats i de comerç just: Tinta sonora

Avui parlem d'insercions al 'Posa't les piles'
L'Isabel Alias Muñoz ens explica la seva experiència dins del programa per a l'Ocupació de persones aturades de llarga durada.

Els emprenedors de la setmana: Jacint Roca i Silvia Torralba
En aquesta nova edició, tenim a dos emprenedors que van participar al 'Posa't les piles' per explicar-nos la seva experiència com a propietaris d'un nou negoci a Mollet del Vallès, el Jacint Roca i la Silvia Torralba.

Posa't les piles: col·laboració Decathlon i EMFO
Avui parlem amb la Cristina Marín, sotsdirectora de Decathlon Mollet del Vallès pe explicar-nos millor aquesta iniciativa que ha nascut entre EMFO i Decathlon.

L'emprenedora de la setmana: Paqui Montañez
En aquesta edició de l'emprenedor de la setmana, tenim a la Paqui Montañez, que al mes d'abril va venir a EMFO demanant assessorament per a obrir un negoci, i el passat 2 de setembre va inaugurar la seva cafeteria, La tieta.

Sinergies empresarials al 'Posa't les piles'
En aquest nou programa de 'Posa't les piles' parlem amb el Jacint Roca i la Silvia Torralba, dos emprenedors que el passat dissabte van obrir negoci al carrer Comte Urgell, 94 de Mollet del Vallès, Som naturals.

L'emprenedor de la setmana: Andrés Roca Pascual
Reprenem aquest recent estrenat apartat amb un emprenedor de Mollet del Vallès que tot just va obrir negoci fa un mes, el Andrés Roca Pascual.

'Posa't les piles': inici de temporada
Avui EMFO torna al programa 'Posa't les piles' de Ràdio Mollet, amb un resum de com es troben els programes i serveis que ofereix EMFO i algunes novetats.

ÚLTIMA SETMANA DE CONTRACTACIONS AMB BONIFICACIONS
El divendres 13 de setembre finalitza el termini per a poder realitzar contractacions amb subvenció o bonificació per a l'empresa dins dels programes d'Ocupació per a persones aturades de llarga durada i Joves per l'ocupació.

ELS EMPRENEDORS DEL MES
Us presentem tres emprenedors d'EMFO que acaben d'obrir negoci a la ciutat de Mollet del Vallès:

Últim programa de la temporada del 'Posa't les piles'
Avui acomiadàvem el programa 'Posa't les piles' fins al setembre, i per això hem fet un programa especial més extens, amb més convidats i participants i en directe des de les instal·lacions d'EMFO.

Empreses col·laboradores amb EMFO expliquen la seva experiència al 'Posa't les piles'
Parlem amb dues propietàries de dues empreses que han acollit alumnes en pràctiques del programa Joves per l'ocupació. Es tracta de l'Eva Canyal, de Deskaradas, i la Pilar Arbó, de Naturestetic.

Experiència de pràctiques en empresa al 'Posa't les piles'
La Maria Pilar Cabrera ha format part de l'itinerari formatiu sobre neteja, Forma't i Insereix, que contempla fer pràctiques en empresa en el seu programa.

NOVA CONVOCATÒRIA ACREDITA'T
EMFO, com a punt d'informació de l'Acredita't, us fa saber que s'ha obert una nova convocatòria del 17 al 24 de juliol per totes aquelles persones que vulguin acreditar les seves competències professionals en els àmbits de:

Dos alumnes certificats amb l'acTIC al 'Posa't les piles'
Ens acompanyen la Mireia Carnicé i el Marc Antoni Serrano, que han finalitzat la formació de preparació a l'actic i han superat la prova oficial de la Generalitat de Catalunya.

EMFO ja és centre col·laborador de l'acTIC
L’acTIC és una acreditació en competències digitals que emet la Generalitat de Catalunya entesa com la combinació de coneixements, habilitats i actituds en l’àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació. És l’equivalent al nivell de català en noves tecnologies.

Al 'Posa't les piles' la Debora Naranjo explica el projecte JOVES 2.0
La Debora Naranjo explica al programa de ràdio 'Posa't les piles'què estan treballant dins del projecte innovador Joves 2.0.

Oliver del Pozo i Veronica Roy, emprenedors al 'Posa't les piles'
Oliver del Pozo i Veronica Roy conformen un equip que ha iniciat un projecte d'empresa socdemollet.cat disponible a partir de setembre). Per a realitzar-lo es van apuntar a la formació per a emprenedors Aprendre, emprendre i créixer de la qual el dimecres 26 se'n fa entrega de diplomes.

Finalització del programa 'Cultura emprenedora a l'escola' al 'Posa't les piles'
L'Adrià i la Sònia, de l'escola Montseny i la professora Neus Rodríguez ens expliquen com han finalitzat el programa 'Cultura emprenedora a l'escola' pel qual han creat una cooperativa i han treballat els valors d'emprendre.

Projecte innovador sobre recerca real d'empreses amb 20 Joves per l'ocupació
Dins del programa Joves per l’ocupació s'ha pensat un projecte innovador, coordinat conjuntament amb ProyectosTIC, per a desenvolupar amb 20 voluntaris i treballar de forma l'actitud i la recerca activa.

4 escoles de Mollet organitzen una fira artesanal el divendres 7 de juny
Dins del marc dels projectes Cultura emprenedora a l'escola i Aprendre a emprendre, EMFO ha format el professorat de 4 escoles de Mollet del Vallès amb l'objectiu de crear la seva pròpia cooperativa i treballar els valors d'emprendre.

La Belén Rivas, de Joves per l'ocupació, i l'Anna Mª Chico, Maria Fansí i Rosa Torondell de la Residència Immaculada
Al programa de 'Posa't les piles', ens acompanyen la Belén Rivas, alumna d'estètica del programa Joves per l'ocupació, l'Anna Mª Chico, Maria Fansí i Rosa Torondell de la Residència Immaculada, i la seva directora, la Rosa Prat, que ens expliquen la seva experiència conjunta.

Les alumnes d'estètica col·laboren en el 35è aniversari de la Residència Immaculada
El proper 1 de juny, la Residència Immaculada de Mollet del Vallès celebra 35 anys des que va obrir com a residència per a la gent gran i centre de dia.

Dues cooperatives que posaran parada el dia 7 a les Pruneres, ens acompanyen al 'Posa't les piles'
Es tracta de les cooperatives Esart i Artex del curs de 5è de primària de l'escola Montseny que participen en el programa subvencionat per la Diputació de Barcelona, Cultura emprenedora a l'escola.

Enriqueta Plana, directora de l'Acadèmia Mollet, i la Rocío Morón, alumna de perruqueria, al 'Posa't les piles'
En el programa d'avui parlem de la col·laboració entre empreses i EMFO, més concretament de l'establerta amb l'Acadèmia Mollet, amb l'Enriqueta Plana, i el programa de Joves per l'ocupació, amb la Rocío Morón, alumna de perruqueria.

Els alumnes de Bar i restaurant visiten la pizzeria "La tomate magique"
Els alumnes de Bar i restaurant del programa de Joves per l'Ocupació van visitar la pizzeria de Mollet del Vallès, "La tomate magique".

Els alumnes de Magatzem han rebut avui els seus carnets homologats
Els 20 alumnes de Magatzem del programa per l'Ocupació de persones aturades de llarga durada, han rebut aquest matí el seu carnet homologat per la Unió Europea d’Operaris d’elements de Manutenció d’Apilador, Transpaleta Eléctrica, Carretilla Frontal i/o Retràctil per a la finalització de la formació de 270 hores.

Dues alumnes de magatzem del programa per l'Ocupació de persones aturades de llarga durada al 'Posa't les piles'
El proper dimecres 15 de maig a les 9.30, a la Sala de Govern de l'Ajuntament de Mollet del Vallès, tindrà lloc l'entrega de carnets homologats en elements de manutenció dels alumnes d'Auxiliar de magatzem del programa per l'Ocupació de persones aturades de llarga durada.

Nous tallers
Iniciem tallers nous per a aquest mes de maig 2013:

El Vicenç Huguet, ens explica la seva ampliació de negoci al 'Posa't les piles''
El Vicenç Huguet va venir al 2003 a EMFO per a assessorar-se ja que volia obrir un negoci. Ara, al 2013, amplia amb una nova línia d'activitat.

L'experiència del Juan Manzanilla al 'Posa't les piles'
En el programa d'avui el Juan Manzanilla ens explica la seva experiència laboral, com va trobar feina en el sector de la construcció i com fa front ell a la recerca de feina amb actitud positiva.

Noves oportunitats de feina
Us presentem alguns processos de selecció que es posaran en marxa:

'Posa't les piles' especial Sant Jordi i nou programa 'Sinergies' i un programa
El programa d'avui del Posa't les piles ha estat en directe des de la plaça de les Pruneres.

Parlem amb l'empresa Expertus Multiservicios, SA, al 'Posa't les piles'
Ens acompanya al programa d'avui l'Agata Aguilera, la supervisora de l'àrea de Mollet del Vallès de l'empresa Expertus Multiservicios, SA.

EMFO ja és centre de suport i assessorament per a l'Acredita't
L'Acredita't és una oportunitat que dóna la Generalitat de Catalunya de certificar els nostres coneixements no reglats o experiència per a poder treballar en un àmbit concret.

JOVES AMB TALENT
EMFO engega un projecte adreçat a joves aturats entre 18 i 30 anys, amb formació Universitària o amb Cicle Formatiu de Grau Superior, que té com a objectiu millorar les oportunitats d’inserció laboral.

Participants del Joves per l'Ocupació al 'Posa't les piles'
Ens acompanyen el Francisco Manuel Galán, la Keylla Manrique i el Marc Antoni Serrano participants del programa Joves per l'Ocupació, el professor Eloy Soms i la tècnica Yolanda Fernández.

Mesures per a incentivar l'emprenedoria al programa 'Posa't les piles'
Ens acompanyen dos emprenedors, el Dídac Hernández i l'Oscar Bautista per a posar en context les noves mesures per a incentivar l'emprenedoria.

NOVETATS EMFO
El passat dilluns 11 de març va tenir lloc la presentació de la formació professionalitzadora del programa Joves per l'Ocupació amb la presència de l’alcalde de Mollet del Vallès i President d’EMFO, Josep Monràs, el regidor responsable de Formació i Iniciatives Empresarials, Josep Ramon Bertolín i l'Homera Rosetti de l'Àrea de Nous Jaciments d'Ocupació i Projectes Innovadors del SOC.

Dos participants del programa d'ocupació per a persones aturades de llarga durada al 'Posa't les piles'
La Montse Puertas i el Jose Manuel Gallego ens parlen de la seva experiència en el programa dirigit a persones que fa més de dotze mesos que es troben en situació d'atur.

Dispositiu de dones a 'Posa't les piles'
En aquest programa de ràdio parlem del Dispositiu de dones dins del programa de Treball als barris amb dues de les seves participants, l'Eduarda Tena i la Maria Librada Cazalla.

Expliquem la plataforma www.preparacioactic.cat al Posa't les piles
Ens acompanya el Josep Anton Lacasa, creador de la plataforma www.preparacioactic.cat per explicar-nos en què consisteix i perquè EMFO la utilitza en la seva formació.

L'Enric Sánchez i el Martín García ens expliquen com es du a terme la selecció per a treballar d'auxiliar i seguretat al Circuit de Catalunya
L'Enric Sánchez i el Martín García ens acompanyen a la ràdio per explicar la seva experiència dins l'empresa VSS que gestiona els recursos humans de diferents esdeveniments, entre ells la Fórmula 1 i MotoGP.

La Neus Serra i l'Imma Marín ens expliquen la seva experiència al PIVEM
Avui ens acompanyen al programa de ràdio la Neus Serra i l'Imma Marín per explicar-nos què van aprendre mentre van formar part de l'equip del PIVEM.

Una nova eina per formar-se: preparacio acTIC
Ahir dimecres, Vallès Visió va emetre una nou reportatge del programa 8 Visió. En aquesta ocasió, dedicat a una eina per la qual EMFO ha apostat www.preparacioacti.cat

Parlem del club de lectura al 'Posa't les piles'
Dediquem el programa de ràdio a una de les activitats d'EMFO per al mes de febrer el Club de lectura.

Alumnes de l'escola Montseny i Sant Gervasi visiten la ràdio
En aquesta ocasió ens han acompanyat al programa radiofònic 'Posa't les piles' dues professores i sis alumnes de les escoles Montseny i Sant Gervasi per explicar-nos la seva experiència emprenedora.

Alta al web d'EMFO
Lamentem informar-vos que estem tenint problemes tècnics per accedir i donar-se d'alta al web d'EMFO.

La clau és la diferència: dues emprenedores a 8 Visió
Al reportatge de 8 Visió tenim a dues emprenedores amb negoci a Mollet del Vallès, la Pilar López i la Raquel Fors.

Què és el Joves per l'Ocupació?
En el programa de ràdio 'Posa't les piles' l'Inma Franco i la Mercè Brustenga, membres de l'equip d'EMFO, ens expliquen què és exactament el programa Joves per l'Ocupació.

comença la formació per emprenedors
El dijous 10 de gener, el regidor responsable de Formació i Iniciatives Empresarials Josep Ramon Bertolín Edo, va inaugurar els cursos per a emprenedors del programa Aprendre, Emprendre i Créixer.

EMFO et prepara pel 2013 amb molta formació

Escolta el programa de ràdio del dimarts 8 de gener sobre els serveis d'EMFO per a aquest 2013:

BONES FESTES!
Aprofitem per desitjar-vos bones festes amb l'àudio del programa d'avui 'Posa't les piles' que hem realitzat en directe des d'EMFO per ser l'últim programa de l'any 2012.

Últim programa de l'any del 'Posa't les piles'
Aquest divendres 21 de desembre acomiadem la temporada 2012 del programa 'Posa't les piles' amb una edició especial.

Iniciatives en època de crisi al 'Posa't les piles'
L'Elvira Fernández ens explica un iniciativa que ha dut a terme a través de la xarxa social Facebook al programa de ràdio.

Formació 2013
Ja tenim el llistat definitiu dels cursos per a aquest any 2013 que EMFO ofereix a persones en situació d'atur i a emprenedors.

S'apropa el final de Treball als barris i ho expliquem al 'Posa't les piles'
Dins de Treball als barris tenim els Plans d’ocupació, els dispositius d’inserció i els Tallers d’ocupació.

Beneficis de contractar el PIVEM
Ens acompanyen l'Olga Ambròs, la Laura Andreu, les dues responsables de Campus Mollet, que des de fa pocs mesos han contractat els serveis del PIVEM.

Una nova experiència
El dimecres 28 vam conèixer a través del programa de reportatges 8 Visió, l'experiència de la Mari Carmen Sánchez.

Rebem a una emprenedora al 'Posa't les piles'
La Sonia Marinas ens acompanya a un nou programa de ràdio del 'Posa't les piles' per explciar-nos la seva experiència i alguns consells.

Expliquem què és el PIVEM als oients del 'Posa't les piles'
Ens acompanya la Mari Carmen Sánchez que el dimecres 21 s'incorpora a l'equip del PIVEM.

Què busquen les empreses? Avui al Posa't les piles
Al programa d'avui ens acompanya Darío Fernández, director de la botiga Decathlon de Mollet del Vallès, per explicar-nos què busquen les empreses en els seus candidats.

Sessió informativa per a treballar a l'època nadalenca al 'Posa't les piles'
Un membre de l'equip d'EMFO, Montserrat de las Heras ens ha parlat de la nova sessió informativa que organitza EMFO per a totes aquelles persones que busquen feina i que vulguin treballar aquest Nadal.

Dos ciutadans molt actius a 'Posa't les piles'!
Rebem al programa de ràdio a Flores Acedo i José Flores Cortés, que ens expliquen amb molta energia com han trobat feina.

Torna la formació per a emprenedors a EMFO
Reiniciem el cicle de formació per a emprenedors a EMFO aquest proper mes de novembre.

Una convidada plena d'optimisme al 'Posa't les piles'
Avui ens acompanya la Maria Victoria Gil per explicar-nos la seva experiència a l'hora de buscar feina i l'actitud positiva que manté davant d'aquesta situació.

Sessió informativa PLA PREPARA
El divendres 23 d'octubre s'oferirà una sessió informativa sobre el Pla Prepara a les 10 hores a la sala d'actes de Can Pantiquet (c/ Can Flaquer, 25, Mollet del Vallès).

Els emprenedors s'han d'adaptar a 'Posa't les piles'
Tenim com a convidada la Judith Martos que ha hagut d'adaptar el seu negoci a la nova situació econòmica i se n'ha sortit amb èxit.

L'actitud positiva té recompensa
Sota aquest títol van presentar ahir el reportatge de 8 Visió. Aquest tracta sobre dos usuaris d'EMFO que es troben en dues situacions diferents, però amb la mateixa actitud positiva.

Programa dedicat al dia mundial de la Salut Mental al 'Posa't les piles'
Mollet commemora el dia mundial de la salut mental amb actes i activitats a tot el municipi i també en col·laboració amb l'Hospital de Mollet del Vallès.

Un usuari molt motivat i positiu al programa 'Posa't les piles'
Aquest matí ens ha acompanyat al programa de ràdio, el Gaspar Fernández, un usuari molt entusiasta.

S'inicia nou curs del programa Formació i Inserció Laboral
El passat dia 16 de setembre es va iniciar el curs de Formació i Inserció Laboral de Conserge i manteniment d'edificis.

La Margarita Pérez Castan al programa 'Posa't les piles' de ràdio Mollet
Al programa d'avui hem rebut a una usuària d'EMFO molt activa, la Margarita Pérez.

Iniciem nova temporada del programa 'Posa't les piles'
Avui ha estat el primer programa de ràdio de la nova temporada del 'Posa't les piles', amb la Rosa Díaz Lunar com a convidada.

2 emprenedors al programa 8 Visió
El programa de reportatges 8 Visió va iniciar ahir, 12 de setembre, la nova temporada amb dos emprenedors de Mollet del Vallès que han estat assessorats per EMFO.

Programa final de temporada de 'Posa't les piles'
El passat divendres 27 de juliol va ser l'últim programa de 'Posa't les piles' amb la col·laboració d'EMFO per a aquesta temporada 2011-2012.

Entrega diplomes formació emprenedors
Ahir dijous 26 de juliol, va tenir lloc l'acte d'entrega de diplomes dels emprenedors que han participat en el proejcte APRENDRE+EMPRENDRE+CRÉIXER d'EMFO, la Fundació Barberà i l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda.

Lliurament de diplomes als emprenedors i emprenedores
El dijous 26 de juliol es farà entrega dels diplomes als emprenedors que han finalitzat la formació del projecte Aprendre, emprendre i crèixer d'EMFO, la Fundació Barberà i l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda.

Penúltim programa de la temporada amb la Marta Díez i la Lourdes López
Avui ha estat el penúltim programa de la temporada del 'Posa't les piles' i ens han acompanyat dues usuàries del programa d'Itinerari Personal d'Inserció, la Marta Díez i la Lourdes López.

Dos alumnes de Formació Ocupacional al 'Posa't les piles'
La Dolors Llonch i el Juan Pedro Ibáñez van rebre el passat divendres 13 de juliol, el diploma que acredita la finalització de la Formació Ocupacional 2011-2012 impartida a EMFO.

Acte d'entrega de diplomes dels cursos de Formació Ocupacional 2011-2012
El passat divendres 13 de juliol va tenir lloc l'acte d'entrega de diplomes per a la finalització dels cursos de Formació Ocupacional impartits per EMFO.

Yolanda Dempere al programa de ràdio
Ens acompanya al programa de ràdio, la Yolanda Dempere usuària d'EMFO que recentment ha trobat feina.

Dos emprenedors al programa 8 Visió

Al programa d'ahir, 8Visió, vam poder veure dos emprenedors que han estat assessorats per EMFO: el Xavi Clavijo, que ha fet el nou disseny de la marca de bicicletes 'Rabasa Cycle', i la Clàudia Pi, de l'empresa ModelPorex.

Jose Cobo, participant del Suma't, ens acompanya a la ràdio
Al programa radiofònic 'Posa't les piles' rebem el Jose Cobos, participant del programa dirigit a joves, Suma't.

Els alcaldes de Mollet del Vallès i Granollers visiten EMFO
Aquest migdia, a EMFO hem rebut la visita d'en Josep Monràs, alcalde de Mollet del Vallès i President d'EMFO, i d'en Josep Mayoral, alcalde de Granollers.

Al Posa't les piles, la Judit Fernández i l'Oscar Palma
Al programa de ràdio Posa't les piles, hem rebut a la Judit Fernández i l'Oscar Palma dos usuaris de la zona d'autoservei d'EMFO.

Els participants del Taller d'Ocupació, a la ràdio
El Francisco Muñoz i el Juan Jorge Vives, participants del Taller d'Ocupació, ens han explicat el seu dia a dia en les seves tasques de rehabilitació d'edificis.

Raquel Fors explica la seva experiència com a emprenedora
Ahir l'emprenedora Raquel Fors va parlar amb els alumnes del curs de formació ocupacional de venedor/a tècnic/a.

Ronny Angelo al curs d'informàtica de l'usuari
Un cop més, un emprenedor visita els alumnes de la formació ocupacional. Ahir, va ser el torn dels participants en el curs d'informàtica de l'usuari, que van rebre a Ronny Angelo.

Una emprenedora, participant dels focus group, avui a la ràdio
Aquest matí ens ha acompanyat la Laura Pèrez per parlar-nos sobre la formació per a emprenedors d'EMFO.

Una usuària d'EMFO, protagonista d'un dels reportatges de 8Visió
Com cada dimecres, la cadena Vallès Visió emet el programa de reportatges 8Visió. Ahir, una de les protagonistes dels 3 reportatges va ser la Mª José Ibáñez, usuària d'EMFO.

50% d'insercions al curs de Cambrer/a de pisos
A dues setmanes per finalitzar la fase de pràctiques del curs de Cambrer/a de pisos del programa FIL, Formació i Inserció Laboral, 10 de les 20 alumnes ja han trobat feina, és a dir, el 50% s'ha inserit en el món laboral.

La Maria Carrillo ens explica la seva experiència al programa Clara
La Maria Carrillo va participar en el programa Clara 2011. Ens ha acompanyat al programa de ràdio Posa't les piles per explicar la seva experiència.

Avui, Josep Maria Brasó, ha estat amb els alumnes d'energies renovables.
Una vegada més, un emprenedor ha visitat alumnes de la formació ocupacional. Avui, en concret, ha estat Josep Maria Brasó qui ha visitat els participants del curs d'Instal·lació d'energies renovables.

Dues noies amb molta empenta al programa Posa't les piles
Ens han acompanyat al programa de ràdio, dues alumnes d'algunes de les noves càpsules que organitza EMFO sobre tècniques de recerca de feina.

3a edició del club de lectura
Ahir es va celebrar la tercera edició del club de lectura organitzat per EMFO i la Biblioteca Can Mulà.

Visita de la Yolanda Cuesta al programa Posa't les piles
L'usuària d'EMFO, Yolanda Cuesta, ens ha acompanyat aquest matí al programa radiofònic, per parlar-nos de la seva participació als nous cursos per a emprenedors.

L'emprenedor Xavier Clavijo a la formació ocupacional
Aquest matí, l'emprenedor Xavier Clavijo, ha anat a veure els i les alumnes del curs de formació ocupacional d'empleat/da d'oficina.

Expliquem com trobar feina a l'estiu al programa de ràdio 'Posa't les piles'
Avui, la gerent d'EMFO, Maria-Nadal Sau, i la tècnica Marta Puyol han explicat als oients de ràdio Mollet, una nova sessió informativa que tot just EMFO ha posat en marxa.

Lorena Buesa al curs de formació ocupacional
L'emprenedora Lorena Buesa ha visitat aquest matí les alumnes del curs d'auxiliar d'infermeria en geriatria, de la formació ocupacional d'EMFO.

Vols treballar a l'estiu?
Aquest és el títol del curs que EMFO ha preparat per a tots aquells ciutadans i ciutadanes que vulguin pistes i pautes per buscar feina per a aquest estiu.

Rehabilitació de la Masia Can Borrell
Aquest matí, l’Àngela Dolcet, directora de l’Oficina de Treball de Mollet del Vallès ha visitat les tasques que estan realitzant els 10 operaris del Taller d’Ocupació a la Masia de Can Borrell.

La directora de l'hotel Ibis Mollet ens acompanya a la ràdio
En el programa d'avui de 'Posa't les piles' hem tingut com a convidada la Mª Carmen Ortigosa directora de l'hotel Ibis Mollet, que ens ha explciat la seva experiència professional.

Nous cursos de curta durada per a persones emprenedores
Iniciem una nova sèrie de cursos o càpsules per a persones emprenedores que els podran ajudar en diferents àmbits: noves tecnologies, plataformes a Internet, tràmits, etc.

Ahir, al programa 8Visió, la Míriam Mazas i l'empresa La Perla
La Míriam Mazas es va quedar aturada i va venir a EMFO a buscar suport. Gràcies a l'assessorament dels nostres tècnics i d'una en concret, la Dolors Valderrama, en poc temps va trobar feina.

Avui, el Josep Sampedro al curs de formació ocupacional
Dins dels valors d'emprendre, continuem amb la combinació d'emprenedors i formació. En aquestes sessions, els emprenedors expliquen la seva experiència als alumnes de formació ocupacional.

El curs de cambrer/a de pisos al programa Posa't les piles
Avui ens han acompanyat a la ràdio la Mª Carmen de la Casa, alumna del curs, la Dolors Valderrama, tècnica d'EMFO i Maria-Nadal Sau, gerent d'EMFO, per parlar del curs de Formació per a la Inserció Laboral.

Avui els bombers de Mollet han participat en una sessió del curs de Treball Forestal
Els bombers de Mollet del Vallès han visitat els alumnes del curs de formació ocupacional de Treball forestal que imparteix EMFO.

Rosa Pinasa, un exemple de superació
Volem compartir amb vosaltres un article d'avui al Contrapunt.

El dilluns 16 d'abril va començar el curs de Cambrer/a de pisos 2011-2012
Dins del programa de Formació i Inserció Laboral d'EMFO, s'ha iniciat el segon dels 4 cursos per a aquest 2011-2012.

Creació d'empreses al programa de ràdio d'avui, Posa't les piles
La tècnica d'EMFO, Mireia López, ha acompanyat la gerent d'EMFO, Maria-Nadal Sau, al programa radiofònic de tots els dimarts, Posa't les piles.

El taller d'ocupació avança amb força!
Avui hem anat a veure l'equip del taller d'ocupació per veure la feina realitzada.

Alumnes del COMENCEM D9 al programa Posa't les piles
Cristina Bea i Enrique Ramírez ens han acompanayat al programa de ràdio per explicar què han après a la formació del COMENCEM D9.

Manel Vicente, protagonista de la seva recerca
Manel Vicente, usuari d'EMFO, ahir va ser el protagonista d'un dels reportatges del programa 8 Visió que s'emet els dimecres a les 22.30 a Vallès Visió.

Finalitza la formació del COMENCEM D9
El projecte COMENCEM D9 té com a objectiu formar a les persones per preparar-les a la tornada a la vida laboral.

Més de 140 persones a l'entrega de diplomes de formació d'EMFO
El passat dimecres 28 de març, més de 140 persones van assistir a la sala d’actes d’El Lledoner per a l’entrega de diplomes dels alumnes de formació de l’Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l’Ocupació dels cursos de Formació per a la Inserció Laboral i Integra-t amb les TIC

Dues alumnes de formació d'EMFO i el regidor de treball, Rafael Cabanilla, aquest matí al Posa't les piles
La Josefa Hormigo, alumna del curs de cambrera de pisos del programa de Formació per a la Inserció Laboral, la Teresa Borruey, alumna del projecte Integra-t amb les TIC, el regidor de treball, el Rafael Cabanilla, i la gerent d'EMFO, la Maria-Nadal Sau, han estat els convidats del programa radiofònic d'avui a Ràdio Mollet.

El dimecres 21 vam tenir l'emprenedor Xavi Tutó a la formació ocupacional
El Xavi Tutó va explicar als alumnes de la formació ocupacional la seva experiència personal de com va crear una empresa.

L'emprenedor Gregori Ferré visita el curs de Treballador/a Forestal
Dins de la formació ocupacional, es dóna el mòdul de valors d'emprendre. En aquesta ocasió, l'emprenedor Gregori Ferré va visitar els alumnes del curs de Treballador/a Forestal per explicar l'emprenedoria des de la seva experiència.

Avui, la Neus Serra, ens ha parlat dels cursos d'EMFO
Al programa de Posa't les piles de ràdio Mollet, la Neus Serra ens ha parlat dels cursos d'Integr'at amb les TIC que imparteix EMFO i la tècnica Dolors Valderrama ens ha explicat els nous tallers sobre recerca de feina.

Unes convidades molt especials al programa d'ahir de Visions
Ahir 15 de març, la Inmaculada Triano, la Soledad Abad i la Montse Tebar van assistir com a convidades al programa Visions de Vallès visió.

EMFO entrega diplomes als professors del CEIP Montseny
Durant aquest curs 2011-12, EMFO ha apostat per difondre els valors de l’emprenedoria en totes les accions que realitza: dins la formació ocupacional, amb els itineraris personals d’inserció, dins el servei d’iniciatives empresarials...

Quatre alumnes i dues professores del CEIP Montseny al programa de ràdio
Aquest matí hem tingut a quatre alumnes i dues professores del CEIP Montseny al programa de ràdio per explicar-nos com va anar l'entrega del diplomes per haver participat en els valors d'emprendre.

Nous tallers per a la recerca de feina
A EMFO volem donar-te totes les eines per tal que res t'impedeixi avançar en el teu camí cap a la recerca de feina. Hem detectat que hi ha moltes coses que es desconeixen d'una bona redacció del currículum, per exemple, o com presentar-se a una entrevista de feina i vendre's un mateix per a ser vist com al millor candidat o candidata.

Dues dones del PIVEM al programa d'aquest matí de Ràdio Mollet
Montse Tebar i Infanti Garcia han assistit avui com a convidades al programa de ràdio de Posa't les piles dedicat a les dones treballadores.

La Natàlia Martínez ens visita a la formació ocupacional
Dins de la formació ocupacional, EMFO imparteix el mòdul dels valors d'emprendre on, a més a més de la teoria, reben un emprenedor que els explica la seva pròpia experiència. Aquesta setmana han rebut a la Natàlia Martínez.

Finalitzen les pràctiques del programa Formació i Inserció Laboral
El 30 de gener es van iniciar les pràctiques del curs d'Atenció al client al sector comerç i van finalitzar el 6 de març.

La Inmaculada Triano, alumna de la formació per emprenedors, ens visita a la ràdio.
Aquest matí, al programa Posa't les piles, l'emprenedors Inmaculada Triano ens ha explicat la seva experiència a la formació per emprenedors dins del projecte Aprendre+Emprendre+Céixer.

EMFO entrega un diploma a sis professors de Lestonnac
El dilluns 5 de març, a les 15 hores, sis professors de Lestonnac van rebre un diploma de part d'EMFO per haver finalitzat amb èxit la formació sobre valors d'emprenedoria.

Us informem que s'han produït canvis en les dates d'alguns cursos de formació per a emprenedors
Dins del projecte APRENDRE+EMPRENDRE+CRÉIXER, dut a terme conjuntament amb la Fundació Barberà promoció i l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda, alguns dels cursos de formació per a emprenedors han estat modificats de data.

Sessions informatives i lectura emprenedora
A EMFO no ens aturem: comencem aquest mes de març amb dates per a dues noves sessions informatives per a la creació d'empreses i el nostre recent estrenat racó de l'emprenedor a la Biblioteca Can Mulà.

Presentació de la memòria d'EMFO 2011
Com cada any, l’alcalde de Mollet del Vallès i President d’EMFO, Josep Monràs, el regidor de Treball i Conseller Delegat d’EMFO, Rafael Cabanilla, i la Gerent d’EMFO, Maria-Nadal Sau, han presentat les dades de la memòria per l’any 2011 de l’Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l’Ocupació, SL, aquest matí a l'Ajuntament.

Nens i nenes de l'escola Lestonnac al programa Posa't les piles
2 alumnes de 5è i 2 alumnes de 6è curs, han assistit junt amb el professor i coordinador del cicle mijtà de l'escola Lestonnac, Lluís del Río, al programa radiofònic d'EMFO.

Modificacions en les condicions per a capitalitzar la prestació d'atur
Recentment, el Govern de l’Estat ha aprovat el Real Decreto-ley 3/2012, de 10 de febrero, de medidas urgentes para la reforma del mercado laboral que inclou una novetat important respecte a la capitalització de l’atur.

La selecció de personal pel Gran Premi de Fórmula 1 de Montmeló ja s'ha tancat
Agraïr a totes les persones que s'han posat en contacte per interessar-se sobre l'oferta de feina del Circuit de Catalunya.

Valors d'emprendre a l'IES Vicenç Plantada i St. Gervasi
Ahir van tenir lloc dues sessions dels valors d'emprendre a l'aula a dues escoles de Mollet del Vallès.

Ahir, dimarts 21, vam tenir la Manuela Cantado de convidada al programa de ràdio Posa't les piles
La Manuela Cantador va ser alumna del curs de formació ocupacional d'Auxiliar d'infermeria en geriatria.

Avui, el Jordi Sugrañes ha parlat amb els alumnes de Comptable
Avui, el membre de la cooperativa que ha creat el nou diari del Vallès, el 10, ha parlat amb els alumnes de la formació complementària del curs de comptable de la formació ocupacional d'EMFO.

Fem Mollet, fem Plana Lledó
Ja s'estan començant a veure els progressos i els fruits de l'esforç a Can Borrell.

Ahir, l'emprenedora Laia Gimenez, va visitar els i les alumnes del curs d'Auxiliar d'infermeria en geriatria
Dins del mòdul dels 'valors d'emprendre' en el marc dels cursos de formació ocupacional, ja són 4 els emprenedors que han visitat diferents cursos per explicar la seva experiència.

2a edició del curs de Formació Ocupacional d'Auxiliar d'infermeria en geriatria
El proper 8 de març s'inicia la segona edició del curs de Formació Ocupacional d'Auxiliar d'infermeria en geriatria que finalitzarà el 22 de juny.

A Posa't les Piles ens expliquen què és el PIVEM
La gerent d'EMFO, Maria Nadal, apunta: "El PIVEM neix fa 10 anys per preparar la gent per aconseguir una oferta de treball. Hem anat adaptant el programa segons les exigències del mercat"

EMFO dóna suport als emprenedors i a la creació de noves empreses a través dels llibres.
És per això que, a més de fomentar la lectura, col•labora amb la Biblioteca Can Mulà, per compartir amb els ciutadans llibres sobre els valors d’emprendre.

Si encara no ens coneixes, vine!
A EMFO tenim programades una sèrie de sessions informatives on podràs aprendre com fer servir tots els recursos que posem al teu abast.

Sessió informativa i pre selectiva PIVEM
Aquest proper divendres dia 10 de febrer, tindrà lloc la sessió informativa sobre el programa PIVEM d'EMFO.

Ana Muñoz, directora de la Fundación Integra, ens acompanya al programa Posa't les piles
Avui, en el programa radiofònic de tots els dimarts al matí a ràdio Mollet, Posa't les piles, hem pogut parlar amb l'Ana Muñoz, directora de Fundación Integra, per explicar-nos la labor conjunta que realitza amb EMFO per a la inserció de persones en risc d'exclusió social.

Equipament del Taller d'ocupació
Les 10 persones que formen l'equip del Taller d'Ocupació ja tenen el seu equipament, en el qual es pot llegir "Fem Plana Lledó, Fem Mollet".

Ania Assenova ens acompanya a al formació ocupacional
Dins del mòdul d'"els valors d'emprendre" dels cursos de formació ocupacional impartits a EMFO, avui hem tingut com a convidada Ania Assenova.

Temps de neu a Mollet
Avui, 2 de febrer, degut al mal temps i la neu, l'Ajuntament de Mollet del Vallès ha anul·lat totes les activitats de tarda de centres cívics i biblioteques.

APRENDRE+EMPRENDRE+CRÉIXER al programa de ràdio Posa't les piles
La Marina Murtra, tècnica d'EMFO, ha assistit aquest matí al programa de ràdio Posa't les piles per parlar amb detall del projecte Aprendre, emprendre i créixer.

Oberta preinscripció per a la segona edició del programa de formació virtual a distància del SOC: e-formació.
Ja us podeu preinscriure a la segona edició del programa de formació virtual a distància del SOC: e-formació.

Línies ICO per a 2012 per a empresaris i autònoms.
Ja estan disponibles les condicions i característiques de les línies ICO per a 2012 per a empresaris i autònoms. ICO (Institut de Crèdit Oficial) és una font de finançament per a empreses de nova creació.

EMFO signa un conveni de col·laboració amb la Fundación Integra
S’estableix un conveni de col·laboració entre EMFO SL i la Fundación Integra per afavorir la inserció de persones en situació de risc d'exclusió.

Nou calendari de sessions informatives per febrer 2012
Ja tenim programades les dues noves sessions per a la creació d'empreses pel mes de febrer. Avui a les 10 hores ha estat l'última sessió del mes de gener.

Que no se t'enganxin els llençols! A EMFO tenim molta feina per tu!
Així comença la nova falca d'EMFO que podreu escoltar per la ràdio!

Tallers d'ocupació 2012 al programa de ràdio Posa't les Piles
Avui, la Maria Nadal Sau, gerent d'EMFO, i la Núria Sempere, ens han parlat dels Tallers d'Ocupació atorgats pel Servei d'Ocupació de Catalunya a EMFO per aquest 2012.

Projecte APRENDRE, EMPRENDRE I CRÉIXER
Des d'EMFO convidem als nous emprenedors a participar en el projecte que estem preparant per a aquest mes de febrer: APRENDRE, EMPRENDRE I CRÉIXER.

Ramon Torrents ens explica els seus inicis a Formació Ocupacional
Avui a les 12.15, Ramon Torrents, del diari Contrapunt, ha participat en el mòdul 'Valors d'emprendre' del curs d'electricista a Can Pantiquet.

Fundación Inserta inicia cursos per a persones amb el certificat de discapacitat i a l'atur
Fundación Inserta presenta la seva oferta formativa dirigida a persones amb el certificat de discapacitat i en situació d'atur.

El Club de lectura d'ahir dimarts 17 a la biblioteca Can Mulà, tot un èxit.
Ahir, dimarts 17 de gener, va tenir lloc el Club de Lectura organitzat per EMFO i la bilbioteca Can Mulà, amb la col·laboració d'Abacus i L'illa Llibreria. A l'acte hi van assistir 15 persones que van participar activament en l'intercanvi d'opinions.

Nous cursos del programa FIL 2012
Us donem a conèixer la nova programació dels cursos de Formació per a la Inserció Laboral d'aquest any 2012.

Dues alumnes de Formació Ocupacional al programa de ràdio
La Sara Villanueva i la Silvia Villegas ens han explicat aquest matí, al programa de ràdio Mollet, "Posa't les Piles", la seva experiència en el curs de Formació Ocupacional d'Administratiu/va polivalent per a PIMES Anglès comercial bàsic impartit per EMFO.

Formació a distància 2012 a través del portal del SOC
El SOC presenta la seva oferta en formació a distància per a aquest 2012 en matèries de llengües, emprenedoria, turisme, gestió de la formació, organitzacions digitals, etc. El termini per a inscriure's finalitza el 16 de gener.

Places disponibles pel curs de Formació Ocupacional d'Auxiliar d'infermeria en geriatria
El proper dia 24 de gener s'inicia el curs de Formació Ocupacional d'Auxiliar d'infermeria en geriatria per el qual encara hi ha places disponibles.

Nous cursos de català al Consorci de Normalització Lingüistica i al parla.cat
Des d'EMFO us informem que ja us podeu inscriure a cursos de català, tant presencials com a distància del Consorci de Normalització Lingüística i des del portal Parla.cat.

Hector Calvet, director de la biblioteca Can Mulà, ens acompanya al programa Posa't les piles
Hector Calvet, director de la biblioteca Can Mulà, ens acompanya al programa Posa't les piles per parlar del Club de lectura del proper dimarts 17 de gener on es comentarà el llibre Los osos ya no comen salmón

El Ministerio de Industria, Turismo y Comercio ha anunciat l’inici d’un programa d’assessorament a PIMES en comerç electrònic B2C.
Autònoms i PIMEs espanyoles amb dos anys d’antiguitat, tant si no venen per Internet, com si ja ho estan fent poden beneficiar-se d'aquesta subvenció. El període de sol·licitud finalitza el 13 de gener de 2012 a les 13:00 hores (www.red.es)

Formació gener 2012
Comença l'any i ja tenim aquí l'inici de nous cursos de formació ocupacional. Per a aquest mes de gener s'inicien 3 cursos.

BONES FESTES I BON ANY 2012
Des d'EMFO volem desitjar a tots els ciutadans unes bones festes i que tinguem un bon any 2012.

Club de Lectura
El proper 17 de gener, EMFO organitza una nova edició del Club de Lectura sobre el llibre "Los osos ya no comen salmón".

62 Plans d'Ocupacio atorgats a EMFO per al 2011-2012
Els Plans d’Ocupació per al 2011-2012 s’iniciaran el proper 30 de desembre i tenen una durada de 6 mesos. Finalment han estat atorgats 62 Plans d'Ocupació.

Última sessió informativa per la creació d'empreses de l'any
Avui a les 10 hores, ha tingut lloc l'última sessió informativa per a la creació d'empreses d'aquest any 2011. L'acte s'ha desenvolupat a la biblioteca Can Mulà de Mollet del Vallès.

Més oferta a l'època nadalenca
Per Nadal són molts els comerços i empreses que necessiten més mà d’obra a causa de l’augment considerable de clients, especialment aquests dies abans de Nadal i en dates properes al 6 de gener.

Els protagonistes del '30 minuts' a 'Posa't les piles'
Al programa de ràdio ‘Posa’t les piles’ d’avui dimarts, han assistit dos alumnes del projecte Suma’t, protagonistes del reportatge de ’30 minuts’ del passat diumenge 11 de desembre. També ens ha acompanyat el Lluís Martínez, president del Club de Tennis Mollet, una de les empreses que ofereix pràctiques als alumnes del Suma’t d’EMFO.

600.000 persones van seguir el programa 30 minuts sobre el projecte Suma't d'EMFO
Ahir diumenge 11 de desembre, es va emetre per TV3 el programa titulat 'Assignatures pendents' sobre els joves del progrma Suma't de Mollet del Vallès.

Assignatures pendents
Ja tenim un avançament del que serà el proper programa de TV3 '30 minuts' sobre el projecte d'EMFO, Suma't. El programa s'emetrà aquest proper diumenge 11 de desmbre a les 21.45 hores per la cadena catalana.

El proper diumenge 11 de desembre, TV3 emetrà el programa ’30 minuts’ dedicat al projecte SUMA’T que es realitza des d’EMFO
El SUMA'T és un projecte destinat a joves d'entre 18 i 24 anys, sense estudis secundaris i té com a objectiu aconseguir l’obtenció del títol de Graduat en ESO (GES) a través de l’Institut Obert de Catalunya.

EMFO et dóna suport, ara també des de les xarxes socials
A EMFO ens adaptem a les noves tecnologies: ja som presents a dues de les xarxes socials més importants del moment, Facebook i Twitter.

Els valors de la formació per a l'ocupació
Avui a l'espai de Ràdio Mollet, Posa't les piles, s'ha parlat dels 4 pilars dels cursos de Formació Ocupacional impartits per EMFO: formació específica professional, balanç professional, nous recursos informàtics i el mòdul sobre "els valors d'emprendre".

Emprenedors expliquen la seva experiència als cursos de Formació Ocupacional
Dins dels cursos de Formació Ocupacional s’imparteix el mòdul de “els valors d’emprendre” on a partir del 28 de novembre hi participen emprenedors que han estat assessorats per EMFO.

Programa de ràdio, Posa’t les piles: continua la quarta edició del programa Clara d’EMFO, dirigit a dones del municipi.
Enguany el programa Clara es troba en la seva quarta edició. En aquesta han participat 21 dones, dues d’elles són la María José Ibáñez i Paqui Redondo, convidades del programa de ràdio Posa’t les piles.

Subvenció per a la contractació de persones aturades 2011
Ahir, 17 de noviembre, es va obrir la convocatòria per a l’any 2011 per a la concessió d’ajuts a empreses amb menys de 25 treballadors per al foment de la contractació de persones aturades amb formació ocupacional.

Alicia Cañabete i Lluís del Río, professors de primària, ens expliquen en què consisteix el projecte “Els valors d’emprendre dins l’aula”
Actualment es parla molt dels valors per a l’emprenedoria: aquest és el segon any que EMFO coordina el projecte “Els valors d’emprendre” amb dos centres de primària de Mollet (CEIP Montseny i Lestonnac) i dos centres de secundària (escola Sant Gervasi i IES Vicenç Plantada, aquest per primer any)

Mª Carmen Cárdeno explica la seva experiència a les pràctiques realitzades a l’Hotel Sidorme dins del projecte FIL al programa de ràdio Posa’t les pil
El passat dimarts 8 de novembre la Mª Carmen Cárdeno va repetir com a convidada al programa de ràdio Posa’t les piles. Ella va ser una de les 20 alumnes del curs d’Excel•lència en l’Atenció al Client del projecte de Formació i Inserció Laboral d’EMFO. En aquesta ocasió assistia per explicar la seva experiència a les pràctiques posteriors a l’Hotel Sidorme de Mollet.

L’Experiència i la trajectòria de la Soledad per reinserir-se laboralment, al Programa de Ràdio Posa’t les Piles!
El dimarts 18 d’octubre, l’espai d’EMFO al programa radiofònic "Posa’t les piles", ha tingut com a convidada a la Soledad Abad, ex-alumna del Curs d’Atenció al Client, i de la gerent d’EMFO Maria-Nadal Sau.

Lliurament de certificats de la Casa d’Oficis “Gallecs Emergent”
El dijous 13 d’octubre a les 10:00, va tenir lloc a la masia de Can Vila de Mollet del Vallès, l’acte de cloenda i lliurament de les certificacions acreditatives de la formació del programa de la Casa d’Oficis “Gallecs Emergent”, organitzat per l’Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l’Ocupació, SL (EMFO) i l’Ajuntament de Mollet del Vallès.

L’Experiència d’estudiar i treballar del SUMAT, al Programa de Ràdio "Posa’t les Piles"!
El dimarts 11 d’octubre, l’espai d’EMFO al programa radiofònic "Posa’t les piles", ha tingut com a convidada a la Lorena Rodriguez, alumna del programa SUMAT acompanyada per la tutora, Neus Olivé i de la gerent d’EMFO Maria-Nadal Sau.

Finalitza la Casa d’Oficis, al programa de ràdio: Posa’t les Piles!
El dimarts 4 d’octubre, l’espai d’EMFO al programa radiofònic “Posa’t les Piles”, ha tingut com a convidats a dos joves alumnes-treballadors de la Casa d’Oficis, acompanyats per la formadora Iolanda Verdugo i la gerent d’EMFO, Maria-Nadal Sau.

L’Experiència de la Mª Carme al Curs d'Excel•lència en l'Atenció al Client, al Programa de Ràdio, Posa’t les Piles!
El dimarts 27 de setembre, l’espai d’EMFO al programa radiofònic "Posa’t les piles", ha tingut com a convidada a la Mª Carme Cárdeno, alumna del Curs d’Excel•lència en l’Atenció al Client; i de la gerent d’EMFO Maria-Nadal Sau.

La oportunitat de canviar: FORMA’T amb EMFO!
Si estàs aturat, tens la oportunitat de canviar i millorar el teu currículum i les teves opcions per trobar feina amb els cursos de formació ocupacional que t’ofereix EMFO!

Si vols validar la teva experiència laboral; ara és la teva OPORTUNITAT!
El Programa Qualifica’t valida l’experiència laboral de les persones treballadores:

Programa CLARA: vine a la sessió informativa
El proper dilluns 5 de Setembre a les 13h30, tindrà lloc, a les oficines de l’Empresa Ocupacional per a la Formació i l’Ocupació, SL (EMFO); una sessió informativa on s’explicarà, com es desenvoluparà i què es treballarà al programa Clara, dedicat exclusivament a les dones.

Cursos de Formació per Aturats
Si estàs a l’atur i vols crear noves oportunitats; POSA’T EN MARXA! Ja pots inscriure’t als cursos ocupacionals que t’ofereix EMFO.

Tancat per Vacances

L’experiència de 3 alumnes de l’activitat ESPAI REPTE del programa SUMA’T al “Posa’t les Piles”
El passat dimarts 12 de juliol, l’espai d’EMFO al programa radiofònic "Posa’t les Piles", ha tingut com a convidats a tres alumnes del programa SUMA’T, acompanyats pel director de la botiga Decathlon; el Dario Fernández i la gerent d’EMFO Maria-Nadal Sau.

L’èxit de l’activitat ESPAI REPTE celebrada el divendres 1 de juliol a Decathlon Mollet!
El passat divendres 1 de juliol a les instal•lacions de Decathlon Mollet, es va celebrar l’activitat ESPAI REPTE impulsada per l’Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l’Ocupació, SL (EMFO) de l’Ajuntament de Mollet del Vallès i organitzada pels 51 alumnes participants al projecte SUMA’T.

Vine i SUMA’T a la moguda de Mollet!
El Projecte SUMA’T és un programa que combina accions d'orientació, de formació professionalitzadora i reglada, així com d'adquisició d'experiència professional en empreses. El seu objectiu principal és millorar la qualificació professional de les persones joves desocupades i facilitar-ne la seva inserció laboral a les empreses.

L’experiència de 3 alumnes de la Casa d’Oficis al “Posa’t les Piles”
El passat dimarts 14 de juny, l’espai d’EMFO al programa radiofònic "Posa’t les piles", ha tingut com a convidats a tres alumnes de la Casa d’Oficis acompanyats per la gerent d’EMFO Maria-Nadal Sau.

L’experiència del projecte de l’escola Montseny al “Posa’t les Piles”
El dimarts 7 de juny, l’espai d’EMFO al programa radiofònic "Posa’t les piles", ha tingut com a convidats als alumnes de l’Escola Montseny (Anna, Gloria, Muslim, Pol, Alan i Alex) acompanyats per la professora responsable del projecte, l’Alicia Cañabate i de la gerent d’EMFO Maria-Nadal Sau.

“El Tastet de la Rambla” al programa de ràdio Posa’t les Piles
El passat 24 de maig, l’espai d’EMFO al programa de ràdio Mollet “Posa’t les Piles” ha tingut la participació de l’emprenedor Manel de las Heras acompanyat de la Gerent d’EMFO Maria-Nadal Sau.

L'experiència al PIVEM al Posa't les piles de ràdio Mollet
El passat 3 de maig al programa de ràdio Posa’t les piles ha tingut com a convidada a Gloria Astillero, una de les participants del nou projecte del PIVEM. Aquesta ha estat acompanyada de la Gerent d’EMFO Maria-Nadal Sau i la seva tècnica d’EMFO Dolors Valderrama.

Lliurament de diplomes 2.011
El passat dimecres, 6 d’abril de 2011 a les 19:00 va tenir lloc a la sala d'actes del GIRO de Mollet del Vallès l’acte de Lliurament de Diplomes dels cursos de formació ocupacional per a persones aturades corresponent a la programació 2010, organitzat per l’Ajuntament de Mollet del Vallès, mitjançant l'Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l'Ocupació, SL, (EMFO). Des de juliol de 2010 fins a març de 2011 són 23 els cursos finalitzats i dels quals se n’ha fet el lliurament. En total son 2.875 hores de formació, en les que hi ha participat 324 alumnes amb dret a diploma. Aquest acte va estar presidit pel senyor Josep Monràs i Galindo, Alcalde de Mollet del Vallès, i el van acompanyar el senyor Rafael Cabanilla Casado, Regidor de Treball de l’Ajuntament de Mollet del Vallès, així com la senyora Maria-Nadal Sau i Giralt, Gerent d'EMFO.

L’alcalde de Mollet presenta el projecte SUMA’T, un nou programa adreçat a joves.
El dilluns dia 21 de març a les 12 hores, l’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs i Galindo, ha presentat al centre de serveis El LLedoner, el projecte SUMA’T, acompanyat de la Responsable de l’Àrea de Nous Jaciments d' Ocupació-Projectes Innovadors del Servei d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya, la senyora Marta Cañellas i Pascual.

L’alcalde de Mollet presenta la memòria d’EMFO 2010.
El dilluns, dia 14 de març, l’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs i Galindo, ha presentat en roda de premsa, la memòria de resultats d’EMFO de l’any 2010.

Dos alumnes de la Casa d’Oficis Gallecs Emergent participen en el programa radiofònic "Posa’t les piles".
El dimarts 1 de març, l’espai d’EMFO al programa radiofònic "Posa’t les piles", ha tingut com a convidats a dos alumnes de la Casa d’Oficis Gallecs Emergent, que es va posar en marxa l’octubre passat.

Els factors que poden fer que un negoci sigui un èxit, a l’espai radiofònic d’EMFO al programa “Posa’t les piles”
L’espai d’EMFO al programa radiofònic “Posa’t les piles” s’ha dedicat, el dimarts dia 22 de febrer, als factors que poden fer que un negoci tingui èxit quan es posa en marxa.

L'alcalde de Mollet presenta el nou web d'EMFO
L'alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs i Galindo, ha presentat el nou web d'EMFO, en el decurs d'un acte celebrat a l'Ajuntament.

El Regidor de Treball, Rafael Cabanilla, presenta les noves accions formatives d'EMFO.
El Regidor de Treball de l'ajuntament de Mollet del Vallès, ha participat en la presentació d'un dels cursos, que es desenvoluparan al llarg de tot aquest any.

Maria Batet, experta en assessorament i creació d’empreses, convidada al programa Posa’t les piles de ràdio Mollet.
El dimarts dia 1 de febrer, l’espai radiofònic que EMFO desenvolupa al programa Posa’t les piles de ràdio Mollet, ha tingut com a convidada a Maria Batet Rovirosa, especialista en formació i assessorament per a la creació d’empreses, que està participant en el procés d'implementació del programa Els valors d’emprendre a primària, a algunes escoles de Mollet del Vallès.

EMFO inicia la selecció dels participants al programa SUMA’T.
El proper dimarts dia 25 de gener, EMFO te previst realitzar la sessió informativa i la prova de selecció als candidats a participar en el programa SUMA’T.

L’Ajuntament i EMFO engeguen un taller d’emprenedoria adreçat a l’alumnat de primària
EMFO, amb la col·laboració de l’Institut Municipal d’Educació, ha posat en marxa el projecte “Els valors d’emprendre a primària”. Aquest projecte neix de la preocupació per desenvolupar en l’alumnat capacitats personals i professionals emprenedores, hàbits de comportament emprenedors, així com l’adquisició de certs coneixements bàsics del món de l’empresa.

L’espai radiofònic d’EMFO al programa posa’t les piles de Ràdio Mollet, entrevista a una emprenedora.
El dimarts dia 25 de gener, s'ha dedicat l’espai radiofònic que EMFO desenvolupa cada dimarts, a les 9:30 del matí, al programa Posa’t les piles de ràdio Mollet, al programa d'acompanyament, assessorament i formació adreçat a emprenedors Projecta’t del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.

El nous projectes d’orientació i inserció que ha posat en marxa EMFO, al programa “Posa’t les piles” de Ràdio Mollet.
El dimarts dia 18 de gener, l’espai d’EMFO al programa radiofònic “Posa’t les piles”, s’ha dedicat a donar a conèixer dos nous projectes d’orientació i inserció que EMFO ha posat en marxa el mes de desembre.

EMFO posa en marxa, en el marc del programa Accions Integrades, un curs d’atenció al client en el sector comerç.
El dilluns dia 17 de gener, s’ha iniciat el primer curs del programa d’accions integrades. Es tracta del curs d’atenció al client en el sector comerç, adreçat a millorar el perfil professional dels participants, amb l’objectiu de facilitar la seva futura inserció laboral. Aquest curs es desenvolupa al Centre de Serveis El Lledoner, ubicat a la Plaça Cinco Pinos, 1.

El nou programa “SUMA’T”, adreçat específicament a joves, a l’espai radiofònic d’EMFO, al programa “Posa’t les piles” de Ràdio Mollet.
El dimarts dia 11 de gener, l’espai que, cada setmana desenvolupa EMFO, al programa radiofònic “Posa’t les piles”, ha endegat el seu segon trimestre dedicat al nou programa d’inserció, adreçat específicament a joves, “Suma’t”, que EMFO posarà en marxa al llarg dels mes de gener.

Rafael Cabanilla, Regidor de Treball de l’Ajuntament de Mollet, convidat a l’espai radiofònic d’EMFO al programa “Posa’t les piles”.
El dimarts dia 21 de desembre, a l’espai que cada setmana desenvolupa EMFO, al programa radiofònic “Posa’t les piles”, ha assistit com a convidat, Rafael Cabanilla, regidor de Treball de l’Ajuntament de Mollet del Vallès.

Dario Fernández, director de la botiga Decathlon de Mollet, convidat a l’espai radiofònic d’EMFO al programa “Posa’t les piles”.
El dimarts dia 14 de desembre, a l’espai que, cada setmana, desenvolupa EMFO, al programa radiofònic “Posa’t les piles”, ha assistit com a convidat, Dario Fernández, director de la botiga que Decathlon va obrir al públic el passat dia 2 de desembre a Mollet del Vallès i que és la botiga Decathlon més gran de Catalunya.

L’alcalde de Mollet del Vallès, inaugura oficialment els Plans d’Ocupació 2010.
El passat dilluns, dia 22 de novembre, a les 12:00 hores, l’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs i Galindo, va rebre a les persones seleccionades en el marc del programa de Plans d’Ocupació 2010, a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Mollet del Vallès.

Maria-Nadal Sau i Giralt, Gerent d’EMFO, convidada al programa de televisió Visions.
La Gerent d’EMFO, Maria-Nadal Sau i Giralt, ha estat una dels convidats al programa de Televisió VISIONS que Vallesvisió emet cada dijous a dos quarts d’onze de la nit.

Una de les dones participants al programa Clara 2010, que desenvolupa EMFO, visitarà el programa radiofònic Posa’t les piles.
El dimarts dia 23 de novembre, l’espai que, cada setmana desenvolupa EMFO, al programa radiofònic “Posa’t les piles”, ha comptat amb la presència d’una de les dones que han participant aquest any en el Programa d’inserció, adreçat específicament a dones, “Clara”.

El programa “Clara”, adreçat específicament a dones, a l’espai radiofònic d’EMFO al programa “Posa’t les piles”.
El dimarts dia 16 de novembre, l’espai que, cada setmana desenvolupa EMFO, al programa radiofònic “Posa’t les piles”, ha estat dedicat al programa d’inserció, adreçat específicament a dones, “Clara”.

EMFO contractarà 64 aturats mitjançant els plans d'Ocupació 2010
L’Ajuntament de Mollet del Vallès contractarà durant sis mesos, mitjançant EMFO, a 64 persones aturades amb una subvenció concedida pel Servei d’Ocupació de Catalunya, en el marc de la convocatòria de subvencions per entitats locals 2010-2011.

Àrea privada