Mida

Notícies

'Posa't les piles': Les pràctiques en empresa

La Formació Ocupacional, adreçada a persones en situació d’atur, inclou “una part pràctica en empresa perquè els alumnes puguin aplicar a la realitat allò que han estat aprenent”, tal i com explica l'Esther Alcaraz, de l’equip d’EMFO. També destaca: "Aquest any hem incrementat l’oferta formativa, hem tingut 11 itineraris formatius i s’han format més de 165 persones”.

El Francisco Rubio, alumne d'Activitats auxiliars de conservació i millora de forests, ja ha finalitzat les pràctiques: “Em va sorprendre positivament perquè pensava que tindria dificultats per integrar-me a l'empresa, però no va ser així, al curs ens havien preparat molt bé”. La Rosa Maria Xicola, d’Anglès Financer, explica: “Tinc experiència en l’àmbit administratiu i aquest curs ha estat una oportunitat per ampliar coneixements, la part de l’idioma no l’havia tocat mai”.

La Sílvia Brunet, directora de l’Hotel Mercure Augusta, fa temps que col·labora amb EMFO i subratlla els beneficis d’acollir alumnes en pràctiques: “Aporten energia, idees noves, i això és molt positiu per nosaltres. Alhora, em serveix com a borsa de treball perquè puc conèixer persones, aptituds, que poden encaixar amb l’empresa”.

Aquest projecte està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministerio de Empleo y Seguridad Social, i el Fons Social Europeu8 de juliol de 2014

Els vídeos d'EMFO >> Dóna-li al play!

Àrea privada