Mida

Notícies

'Posa't les piles': Formació en eines TIC per emprenedors

Com gestiones el dia a dia d’una empresa? L’aplicatiu gratuït einesTIC, impulsat per la Generalitat de Catalunya, facilita qüestions de facturació, estocs, gestió de documents... En parlem amb dues emprenedores que van assistir a la formació del passat 9 de juliol a EMFO.

Tal i com explica l’Ingrid Ros, de l’equip d’EMFO: “En aquesta primera sessió formativa hi van assistir 13 persones. Cadascú tenia un ordinador, per poder anar testejant l’aplicatiu mentre s’explicava el seu funcionament”. L’emprenedora Meritxell Sayol destaca: “En faig una valoració molt positiva, és un programa accessible i pràctic”. L’Anaïs Cerrillo també el veu útil: “Jo mai he fet facturacions i l’aplicatiu ho facilita molt perquè tu només has d’entrar les dades”.

La Meritxell Sayol, que vol donar aires renovats a la sabateria familiar, recorda el suport d’EMFO: “Tenia dubtes per la capitalització de l’atur i un amic em va recomanar EMFO. Amb ells et sents acompanyat i pels que comencem de zero això és molt important”. D'altra banda, l’Anaïs Cerrillo té previst obrir El Baobab, gabinet de psicologia, aquest setembre.

Si esteu interessats en apuntar-vos a la pròxima sessió formativa einesTIC podeu apuntar-vos aquí.15 de juliol de 2014

Els vídeos d'EMFO >> Dóna-li al play!

Àrea privada