Mida

Notícies

'Posa't les piles': Un nou curs de cultura emprenedora a les escoles

Comença un nou curs i des dels centres escolars de Mollet es participa un any més en els projectes de foment de la cultura emprenedora a les escoles.

Tal i com ha explicat la Carolina Fort, de l’equip d’EMFO, “els infants creen una cooperativa amb l’objectiu que, des de la pròpia experiència, adquireixin valors com la creativitat, la iniciativa, l’esforç, el treball en equip...”. El Lluís del Rio, coordinador de primària del Col·legi Lestonnac, destaca: “Des de l’equip de mestres valorem molt positivament que en la cooperativa totes les opinions tenen el mateix valor i podem treballar la igualtat entre tots els alumnes”.

Al Col·legi Lestonnac els alumnes de 6è de primària segueixen amb el projecte iniciat el curs anterior. Ho han explicat l’Elena Aliaga, la Núria Mir, la Maria Arroyes (representants de la cooperativa Lestomarket); i l’Arnau de la Torre, la Paula de la Piedra i l’Elena Cabrera (representants de la cooperativa Lestolandia). Els infants han destacat alguna dificultat: “L’any passat ens va costar una mica escollir els productes que vendríem, i a l’hora de fer-los també vam tenir alguns problemes”; però també reflexions com “vam aprendre valors com el respecte o el fracàs, ja que va haver-hi un producte que no es va vendre tan bé com pensàvem. Aquest any canviarem els productes”.21 d’octubre de 2014

Els vídeos d'EMFO >> Dóna-li al play!

Àrea privada