Mida

Notícies

'Posa't les piles': Èxit de la fira de cooperatives escolars

Tornem a viure la fira de cooperatives artesanals del passat dimarts 28 d'abril a través de l'experiència de professors i alumnes del CEIP Princesa Sofia.

Destaco la il·lusió i les ganes que hi han posat els infants. Són ells qui han pres la iniciativa i qui s’ha responsabilitzat de la feina”, ha recordat el professor Francesc Solanes. Un altre dels punts forts dels projectes de foment de la cultura emprenedora a les escoles és que permet treballar vàries matèries i de manera diferent: “Per exemple, al principi els alumnes havien d’aportar un prototip i amb el seu pressupost”, afegeix el Francesc Solanes.

Una representació dels alumnes de 5è de l’escola (Oriol Ligero, Marta Burgos, Marcel Martín i Nerea Molina ) també n’han fet una valoració molt positiva: “El mercat va ser molt xulo, hi havia molta gent i ho vam vendre tot!”. Enguany han estat 4 centres els que han participat d’aquest projecte en què els infants de 5è de primària creen una cooperativa i, d’aquesta manera, al llarg del curs treballen valors com: l’esforç, la creativitat, la responsabilitat, etc.

Cultura Emprenedora a l’escola és una iniciativa de la Diputació de Barcelona.

5 de maig de 2015Els vídeos d'EMFO >> Dóna-li al play!

Àrea privada