Mida

Notícies

EMFO explica els casos d’èxit de reemprenedors de Mollet al saló bizBarcelona

EMFO, com a Centre de Reempresa, ha participat en la 5ª edició del saló d’emprenedors i empresaris bizBarcelona per explicar l’èxit de reemprenedors que han adquirit el negoci que cedia una altra persona.

Ja fa un any i mig que EMFO s’ha incorporat al Centre de Reempresa de Catalunya per impulsar la transmissió d’empreses, evitar el tancament de negocis i fomentar aquesta via d’emprenedoria. Des d’aleshores, les dades són molt positives ja que s’han atès 48 reemprenedors, 19 cedents i s’han fet 12 cessions de negocis amb èxit. Aquestes xifres col·loquen a EMFO en el 5è Centre de Reempresa amb millors resultats de tot Catalunya.

D’aquests casos, per exemple, destaquem que la Míriam Rodero va cedir a Neus Villalbí la seva parada de queviures al Mercat Municipal de Mollet del Vallès. Altres casos són el de l’emprenedor Óscar Torres que va reemprendre un negoci de reparació de motos a Barcelona; i en Pedro Casado que va cedir un negoci de vins i begudes a Santa Perpètua de Mogoda.

EMFO ofereix assessorament tant a qui cedeix el negoci com a qui el reprèn en relació a la llicència d’activitat; l’anàlisi de la viabilitat del negoci; el contracte d’arres i el contracte de compra-venda; l’elaboració del pla d’empresa; l’accés al finançament, i la tramitació electrònica de l’alta de l’empresa a través del Document Únic Electrònic (DUE), del Punt d'Atenció a l'Emprenedor d’EMFO.

Després que la cessió del negoci s’hagi fet efectiva, EMFO continua fent seguiment, ofereix assessorament i contribueix a fer difusió de l’empresa.

L’equip de Reempresa de Catalunya té el repte de salvar 1.000 empreses. Podeu trobar més informació a Twitter a través del hashtag #salvem1000empreses.

06 de juliol de 2015
Els vídeos d'EMFO >> Dóna-li al play!

Àrea privada