Mida

Notícies

Posa't les piles: Les escoles ja es preparen per la Fira de cooperatives

Els representants de les cooperatives escolars de l'Escola del Bosc de Mollet, la Cooperativa activa i la BOM (Bons Objectes Manuals), creades en el marc dels programes que fomenten la cultura emprenedora a les escoles, han participat en el programa d'avui de "Posa't les piles de ràdio Mollet".

L'Alèxia, presidenta de la cooperativa BOM, va expressar que esperava amb molta il·lusió aquest projecte "perquè la meva germana va fer-lo l'any passat i em va dir que ens divertiríem molt" i que fer la cooperativa "uniria molt la classe".

Per altra banda, la Núria, la secretària de la Cooperativa Acitva, ens ha explicat d'on van sortir els noms de cada cooperativa: "el nom el vam escollir entre tots entre totes les propostes que vam fer". I ha afegit que en el taller que van fer el passat 13 de gener a l'IES Aiguaviva sobre imatge corporativa, l'emprenedor Èric Jiménez de SuImpresión.com, els va ensenyar "com vendre els nostres productes segons el perfil de persona que ens vingui a comprar".

Una altra de les alumnes convidades al programa, l'Ariadna, presidenta de la cooperativa BOM, ha explicat els productes que estan creant entre tots per vendre a la propera fira de les cooperatives: "marcs de fotos, tovalloles, elements de decoració diversos, clauers...". Per la seva banda, la Cooperativa Activa està preparant punts de llibre, carpetes i llibretes "tunejades"...

Isabel Merchán, professora de 5è de primària de l'Escola del Bosc, ha avançat que els diners que les dues cooperatives de l’Escola del Bosc recaptin de benefici durant la fira, “els invertiran en fer un berenar i tota la resta la destinarà a una ONG de Mollet“.Per acabar, Merchán ha destacat que l’alumnat, a través d’aquest projecte, és conscient de “l’esforç, responsabilitat, dedicació i que és qüestió de treball en equip per tirar en endavant el projecte”.19 de gener de 2016

Els vídeos d'EMFO >> Dóna-li al play!

Àrea privada