Mida

Notícies

Posa't les piles: Balanç de la fira de les cooperatives escolars

Per quart any consecutiu, el passat 10 de maig es va celebrar la fira de les cooperatives escolars a Mollet. Avui ens ho han explicat alumnes de l'escola Sant Gervasi i el seu professorat.

La professora que els ha acompanyat, Cristobalina Ruano, valora molt positivament el procés de creació de la cooperativa ja que "fa els nens protagonistes de la seva pròpia activitat, i axiò els emociona i els dóna l'empenta per arribar fins al final". Des de l'inici "han de descartar productes, demanar ajuda a la resta de companys de l'escola,...".

Per a properes edicions, han valorat que "han de millorar la presentació del producte ja que les altres escoles ho tenien molt ben presentat". També en destaquen que any rere any han millorat els productes i les presentacions, i s'ha innovat.

Una representació dels alumnes de 5è de l’escola Sant Gervasi (Marc Fina, Noa Martínez, Marc Orden, Irene Orensanz, Adam Benalmaki ) també n’han fet una valoració molt positiva: “El mercat va ser molt xulo, hi havia molta gent i ho vam vendre tot!”.

Enguany han estat 4 centres els que han participat d’aquest projecte en què els infants de 5è de primària creen una cooperativa i, d’aquesta manera, al llarg del curs treballen valors com: l’esforç, la creativitat, la responsabilitat, el treball en equip, entre altres.

El programa de Cultura Emprenedora a l’escola és una iniciativa de la Diputació de Barcelona i Aprendre a emprendre de l'Ajuntament de Mollet.


24 de maig de 2016

Àrea privada